maritbet girişmaritbet
Modoko düğün sezonunda evliliğe hazırlanan çiftlerin tek adresi oluyor!

Modoko düğün sezonunda evliliğe hazırlanan çiftlerin tek adresi oluyor!

Bahar ayıyla birlikte çiftleri de düğün telaşı sarmaya başladı. Kurulduğu 1969 yılından bu yana çiftlerin yuvasını kuran “Mobilyanın Başkenti” Modoko, bu düğün sezonunda da her zevke ve her bütçeye uygun düğün paketleri sunuyor

Bahar ayıyla birlikte çiftleri de düğün telaşı sarmaya başladı. Kurulduğu 1969 yılından bu yana çiftlerin yuvasını kuran “Mobilyanın Başkenti” Modoko, bu düğün sezonunda da her zevke ve her bütçeye uygun düğün paketleri sunuyor. Yemek odasından ev aksesuarlarına, TV ünitesinden oturma gruplarına, perdeden halıya kadar bir evin ihtiyacı olan her şeyi Modoko'da bulmak mümkün. Evlilik hazırlığındaki her çift, uygun fiyat ve ürün çeşitliliği nedeniyle Modoko'ya uğrayan çiftler tercihlerini hem modern hem de avangart modellerden yana kullanıyor. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik düğün alışverişleriyle ilgili, “Yeni evlenecek çiftler için mobilyaların boyutu eskiye göre daha küçüldü. Eskiden geniş olan daireler artık küçüldüğü için mobilyaların şık, minimal ve rahat olanları tercih ediliyor. Yeni nesilde, 3'lü veya 2'li orta sehpa, az mobilya ile daha geniş yaşam alanı yaratmak önemli. Düğün sezonunda ayrıca sürgü dolaplar ve mutfak mobilyası daha revaçta” diyor.

Modoko'dan güvence belgeli, ömürlük mobilya

Düğün alışverişinde yaşanan en büyük sıkıntılardan bir tanesi de eve uygun mobilyayı seçmek ve alınacak mobilyaların uzun ömürlü olması. Kullanılan malzemeden üretim şekli ve kullanım kolaylıklarına kadar her şeyi gözetleyen Modoko, evlenecek çiftlere büyük kolaylık sağlıyor. Özel mimari hizmet veren Modoko'ya gelen müşteriler beğendikleri mobilyaların 3 boyutlu çizimlerini bilgisayarda görebiliyor ve istedikleri ölçülerde ürünlerini yaptırabiliyorlar. Alışverişlerde ücretsiz nakliye ve montaj hizmeti de sunuluyor.

Modoko Güvence Belgesi (MGB) ile tüketiciler satış sonrasında güvence altına alınıyor. Tüketicilerin herhangi bir memnuniyetsizliği karşısında da “Modoko Müşteri Hizmetleri Birimi” söz konusu sorununuzda yerinde tespit için bilirkişi hasarı tespit edip en kısa zamanda sorununuz çözüme kavuşturuluyor.

“Yuvayı dişi kuş yapar”

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik, düğün alışverişlerinde daha çok kadınların sözünün geçtiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu: "Kadınlar daha titiz ve hassas. Mobilya alışverişlerinde yüzde 95 kadınların sözü geçiyor. Biz de kadınların istediği gibi ürünler sunuyoruz. Sonuçta yuvayı dişi kuş yapar" dedi. Bir evin ihtiyaçlarını A'dan Z'ye karşılayan Modoko, evlenecek çiftleri mağazalarına bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı
  • 31.03.2022 17:17

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı

Türkiye’nin öncü ve inovatif yatak üreticilerinden Bambi Yatak, 600. mağazasını ...

MODOKO'dan 350 mağazada yüzde 40’a varan indirim fırsatı
  • 27.12.2021 16:49

MODOKO'dan 350 mağazada yüzde 40’a varan indirim fırsatı

Türkiye’nin en eski mobilya çarsına sahip MODOKO, “Haydi Türkiye, Şimdi Birlik Z ...

MODOKO Başkanı Koray Çalışkan, yeniden başkan seçildi
  • 20.03.2021 09:14

MODOKO Başkanı Koray Çalışkan, yeniden başkan seçildi

Türkiye’nin en büyük açık hava mobilyacılar çarşısı MODOKO, 17 Mart günü 2020 yı ...

Modoko Sanal Fuarı'nı 1 ayda 500 bin mobilya alıcısı ziyaret etti
  • 15.02.2021 12:52

Modoko Sanal Fuarı'nı 1 ayda 500 bin mobilya alıcısı ziyaret etti

Mobilya üreticileri kooperatifi Modoko tarafından başlatılan sanal fuarı bir ayd ...

Mobilyada taksit sayısı 18'den 12'ye düştü!
  • 18.12.2020 15:32

Mobilyada taksit sayısı 18'den 12'ye düştü!

MOBSAD Başkanı Nuri Gürcan ve MODOKO Başkanı Koray Çalışkan mobilya alımlarında ...

Mobilyacıların yeni umudu müteahhitler oldu!
  • 23.10.2020 11:25

Mobilyacıların yeni umudu müteahhitler oldu!

Türk müteahhitlerin Libya'daki işlerinin artmasıyla birlikte mobilyacıların ihra ...