maritbet girişmaritbet
Maritza İstinye, 6 blok olarak tasarlandı! 2013 Haziran'da teslim!

Maritza İstinye, 6 blok olarak tasarlandı! 2013 Haziran'da teslim!

Maritza inşaat Avrupa'da Maritza İnşaat imzalı Maritza İstinye projesi merkezi konumunun yanı sıra tasarımıyla da dikkat çekiyor. Projede teslimler Haziran 2013'te

 

Proje: Maritza İstinye 
Şirket: Maritza İnşaat 
Lokasyon: İstinye 
İletişim: 0216 425 16 16 
www.maritzaistinye.com
 
APlus konseptindeki butik projeleriyle marka haline gelen Maritza İnşaat, Avrupa Yakası'nın İstinye bölgesinde imza attığı projesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirket bugüne kadar Anadolu Yakası'nın Beykoz ve Ataşehir ilçelerinde gerçekleştirdiği projelerle öne çıkmıştı. 
 
Projeye yabancı ilgisi Mütekabiliyet yasasının çıkmasından sonra özellikle butik projelere büyük ilgi duyan Araplar başta olmak üzere çok sayıda yabancının kapılarını çaldığının altını çizen Sangül, "Yasa bizim gibi butik inşaat yapan Maritza serisine bir yenisi daha Maritza Beykoz ve Maritza Ataşehir'den sonra Maritza İstinye projesine can veren şirketin bu yeni projesi 6 blok olarak tasarlandı. 
 
Projede daireler bahçe dubleks, çatı dubleks ve ara katlar olmak üzere çeşitlere aynldı. Daire metrekarelerini büyük tuttuklarını ve bunun nedenini şu sözlerle anlatıyor Maritza İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sangül, "Müşteri profilimizin büyük bölümü geniş ailelerden oluşuyor. 
 
Biz yaptığımız projelerde öncelikle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Projeyi onların istekleri, talepleri ve beklentilerine göre oluşturuyoruz". 
 
Teslimlerin Haziran 2013'de yapılacağı Maritza İstinye'de metropol hayatının gürültüsünden uzak ancak ulaşım açısından bir o kadar da yakın bir dünya sunuluyor. Proje sosyal tesisi, yürüyüş alanları ile de dikkat çekiyor. Şirketlerin önünü açtı. İki bloğun birini Abu Dabi diğerini ise Azerbaycanlı bir gruba satma noktasına geldik. Görüşmeler çok olumlu geçti. Başka gruplar da bu konuda bizimle çalışmak, yapacağımız yeni projelerde olmak istiyor" diyor. 
 
Sırada Anadolu'da var İnşaat sektöründe başarılı olmalarındaki en önemli kriterin müşteri memnuniyeti olduğuna dikkat çeken Sangül, "Daire sattığımız müşteri bizim artık ailemiz olmuştur. Satış sonrası dairelerde oluşan teknik sorunlarla ilgili 24 saat hizmet veriyoruz. Müşteriye, 'Daireyi sattık, paramızı aldık' mantığıyla bakmadık, bakmayacağız. Hem Beykoz hem de Ataşehir'de yaptığımız projelerde yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Müşterilerimiz, 'İstanbul'un dışında da proje yapın' diyor. Hedefimiz İstanbul'da akılda kalıcı projeleri hayata geçirdikten sonra Anadolu'ya açılmak. Öncelikle İstanbul'un prestijli bölgelerinde projelerimizi hayata geçirmek" diyor.
 
Emlak Rotası

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Yıl sonunda satışlarda 1 milyonlu rakamları görürürz"
  • 26.06.2020 08:45

"Yıl sonunda satışlarda 1 milyonlu rakamları görürürz"

Maritza İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, salgın sonrası gayrime ...

Maritza Beykoz Vadi Evleri görücüye çıktı!
  • 09.05.2017 14:35

Maritza Beykoz Vadi Evleri görücüye çıktı!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşa edilen Maritza Beykoz Vadi Evleri proje ...

Beykoz Vadi Evleri’nde metrekare fiyatı 9 bin TL'den başlıyor
  • 04.05.2017 13:19

Beykoz Vadi Evleri’nde metrekare fiyatı 9 bin TL'den başlıyor

Maritza İnşaat tarafından Çubuklu Vadisi'nde hayata geçirilen Maritza Beykoz Vad ...

Maritza Beykoz Vadi Evleri'nde metrekaresi 9 bin TL!
  • 30.04.2017 09:29

Maritza Beykoz Vadi Evleri'nde metrekaresi 9 bin TL!

2019’un üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak olan Maritza Beykoz Vadi Evleri’nde met ...

Bu evlerden alanlar sosyetik AVM'ye komşu olacak
  • 04.08.2014 10:22

Bu evlerden alanlar sosyetik AVM'ye komşu olacak

Üst gelir grubundaki insanların ikamet ettiği İstinye'ye inşa edilen Maritza İst ...