maritbet girişmaritbet
Mapic  için gayrimenkul ve perakende markaları Cannes’e gidiyor

Mapic için gayrimenkul ve perakende markaları Cannes’e gidiyor

2006 yılından bu yana Alkaş’ın Türkiye Temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor

Geçtiğimiz yıl 65 ülkeden 8600 katılımcı, 2400 perakendeci, 410 yeni marka, 870 yatırımcı ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayarak rekor bir sayıya ulaşan, perakende ve gayrimenkul sektörünün lider firmalarını bir araya getiren MapicFuarı, bu yıl13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. 

1995 yılından bu yana hem Türk hem de uluslararası markalardan yoğun ilgi gören Mapic Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yılda düzenleyeceği panellerle katılımcıları sektörün önde gelen isimleri ile buluşturarak en son gelişmeler hakkında bilgiler paylaşacak.

Bu yıl onur ülkesi olan Brezilya, Hindistan, Rusya ve Çin'in yanı sıra toplam 81 ülke Mapic'de yer alıyor ve aynı zamanda yerel pazarlara odaklanan, yeni iş olanakları arayan 2.400'ün üzerinde perakendeciye de fuar ev sahipliği yapıyor. Böylece Mapic; yatırımcılar, “masterfranchise”lar, perakendeciler,  mimarlar, danışmanlık şirketleri, şehir ve kamu kuruluşları, alışveriş merkezleri ve karma projeleri bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına da fırsat yaratıyor. 

Türk markalarının ilgi gösterdiği fuara, Türkiye'den bu yıl 300 ‘ü aşkın kişinin katılım göstereceği tahmin ediliyor. Mapic fuarına ülkemizden Emaar Türkiye, Saf GYO, Dumankaya İnşaat stant ile katılım gösterirken; Rönesans ve Öncüoğlu Mimarlık da yıllardan beri olduğu gibi fuarda stantla yerini alacaklar. Bu yıl ilk defa Simit Sarayı'da fuar alanında kendi ürünlerini katılımcıya tattırıyor olacak. Ayrıca ziyaretçi olarak katılımı kesinleşen birçok perakende ve gayrimenkul firmaları arasında da Mavi Jeans, Fiba Holding, İpekyol, Turkcell, Arzu Kaprol, Penti, Kanyon, Teknosa, Koton ve LC Waikiki de bulunuyor.

Mapic Fuarı'nın Türkiye temsilcisi Alkaş, Türk markalarına iş bağlantıları açısından özel fırsatlar yaratmak amacıyla bu yıl Türkiye olarak 13 Kasım akşamı Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği önderliğinde uluslararası yatırımcılar ile Türk yatırımcı ve perakendecilerin buluştuğu özel bir akşam yemeği düzenliyor.

Ayrıca, 14 Kasım sabahı da Mapic ana oturumunda AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün moderatör olacağı,Türkiye'ye yatırım yapan uluslararası perakende markalarının deneyimlerinin paylaşıldığı bir oturum ve yine aynı gün içinde bu kez Birleşmiş Markalar Derneği'nin önderliğinde ve Mavi Jeans Genel müdürü Cüneyt Yavuz moderatörliğinde dünyada Türk markaları, geleceğe bakışları ve büyüme stratejilerinin konuşulduğu bir oturum düzenleniyor. Oturum konuşmacıları ise Hüseyin Doğan / Ramsey İcra Kurulu Başkanı, BMD Yönetim Kurulu Başkanı, Yenal Gökyıldırım / LC Waikiki Uluslararası Mağazacılık Genel Müdürü, Erkmen Onbulak / Linens Pazarlama Genel Müdürüolacak. Bu oturumun hemen ardından ise Türkiye'de yer alan gayrimenkul projelerinin tanıtıldığı birbaşka oturum daha da gerçekleştirilecek.

Geleceğin Perakendesini şekillendiren son trendlerin konuşulduğu İnovasyon Forumu, sektörün öncü liderlerinin konuşmaları ile yer aldığı konferanslar, projelerinizi anlatabileceğiniz ve yeni iş fırsatları arayanlarla buluşabileceğiniz özel platformlar gibi birçok farklı açılıma sahip Mapic Fuarı'na katılım için ise başvurular halen devam ediyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mipim / AR ödülleri için başvurular başladı
  • 05.10.2020 11:36

Mipim / AR ödülleri için başvurular başladı

Bu yıl 20. yılını kutlayan Mipim AR ödülleri pandemi sonrası farklı yaklaşımlarl ...

İstanbul Havalimanı'nın inşaatını anlatan kitap satışta!
  • 25.09.2020 13:56

İstanbul Havalimanı'nın inşaatını anlatan kitap satışta!

İstanbul Havalimanı’nın inşaat aşamasından açılışına kadar olan süreci anlatan “ ...

16 adımda kombinizi kışa hazırlayın!
  • 24.09.2020 10:30

16 adımda kombinizi kışa hazırlayın!

Baymak, kombi bakımını yaptırarak kışa sorunsuz girmek isteyenler için “16 adımd ...

İTO, Cannes'da düzenlenen MIPIM 2019’a katılıyor!
  • 17.01.2019 11:31

İTO, Cannes'da düzenlenen MIPIM 2019’a katılıyor!

Türkiye, İstanbul Çadırı ile dünyanın en büyük emlak fuarlarından biri olan MIPI ...

Türkiye, birçok şehriyle MIPIM'de sahaya çıkıyor
  • 11.01.2018 14:39

Türkiye, birçok şehriyle MIPIM'de sahaya çıkıyor

13-16 Mart 2018 tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Ca ...

Rihanna, Cannes’da villa aldı!
  • 02.01.2018 09:44

Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li şarkıcı Rihanna, ev koleksiyonuna bir yenisini daha ekled ...