maritbet girişmaritbet
Manchester United'tan Arda Turan'a 25 milyon Euro

Manchester United'tan Arda Turan'a 25 milyon Euro

Manchester United, Atletico Madrid ve Simeone'nin kilit oyuncusu 26 yaşındaki Arda Turan'ı için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Atletico Madrid'e transfer olduktan sonra kişisel gelişimini hızlandıran ve kalitesini üst seviyeye çıkaran Arda Turan, özellikle Premier Lig ekiplerinin ilgisini çekmeye başladı. UEFA Avrupa Ligi'nin yanı sıra Süper Kupa'yı da kazanma başarısı gösteren Arda Turan, İspanya Kral Kupası'nı da kaldırarak kırılması güç bir kariyer rekoruna imza attı. İspanya'da en çok konuşulan Messi ile kıyaslanan Arda Turan için Müslüman camiasının Muhammed Ali'si yorumları bile yapılmıştı. A Milli Takım'ın da en büyük gücü olan Arda Turan, artık dünya devlerinin de takibi altında. Yıllar sonra şampiyonluğa bu kadar yakın olan Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde de favoriler arasında gösteriliyordu. İspanyol ekibinin bu yoldaki en büyük silahlarından biri olan Arda Turan için transfer teklifleri de hızlanmaya başladı. Ferguson'un yıllar süren görevini Moyes'e devretmesiyle birlikte Kırmızı Şeytanlar'ın transfer politikası da değişti. Pahalı isimlere yönelen Manchester United, Arda Turan'ı da kadrosuna katmak istiyor. Çıkan haberlere göre Manchester United, Atletico Madrid ve Simeone'nin kilit oyuncusu 26 yaşındaki yıldızımız Arda Turan'ı kadrosuna katmak istiyor. 

Nani, Ashley Young ve Valencia'dan istediği performansı alamayan Moyes, Arda Turan transferiyle bu bölgelerdeki açığı kapatmak istiyor. İngiliz ekibinin Arda Turan için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı da haberin detayında yer aldı.Arda'nın kanat akınlarının yanı sıra hem orta sahada hem de kanatlarda oyun kurmayı beceren çok yetenekli bir futbolcu olduğu da ifade edildi. 

Netgazete.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar
  • 04.05.2023 11:22

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Süper Lig'in yıldız f ...

Aslıhan Doğan Turan evinin kapılarını açtı
  • 16.07.2021 09:49

Aslıhan Doğan Turan evinin kapılarını açtı

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan evinin kapılarını açtı. YouTube sayfasında evini ...

Messi'nin fotoğrafları Barcelona kulüp binasından kaldırılıyor!
  • 10.08.2021 15:59

Messi'nin fotoğrafları Barcelona kulüp binasından kaldırılıyor!

Dünyaca ünlü futbolcu Messi'nin Barcelona'dan ayrılmasıyla birlikte kulüp binası ...

Atletico Madrid Stadı'nın çatı montajı böyle tamamlandı!
  • 05.09.2017 14:28

Atletico Madrid Stadı'nın çatı montajı böyle tamamlandı!

220 Milyon Euro'ya mal edilen Atletico Madrid Stadı'nın çatı montajı an be an gö ...