maritbet girişmaritbet
Lamp 83’ten 60. Yıla Özel Aydınlatma Kataloğu

Lamp 83’ten 60. Yıla Özel Aydınlatma Kataloğu

1963 yılından bu yana “Doğru Aydınlatma” ilkesiyle sürdürdüğü kurumsal yolculuğunda, insan sağlığı odaklı ve çevre dostu aydınlatma aygıtları konusunda bireysel ve kurumsal müşterilerine ürün, sistem ve proje desteği veren LAMP 83, 2023-2025 kataloğunu sektör profesyonellerinin hizmetine sunuyor.

LAMP 83, hayatın kaynağı olan ışığa ve “Doğru Aydınlatma”ya adanmış 60 yıllık kurumsal yolculuğunu, projelere artı değer katan aydınlatma ve aydınlatma otomasyonu çözümlerini bir arada sunduğu 300 sayfalık özel 2023-2025 kataloğu ile taçlandırıyor. 

Sektördeki öncü rolüyle Türkiye’nin en değerli markalarının yanı sıra dünyanın dört bir tarafından global firmalara da bütünleşik hizmetler sunan LAMP 83, tüm kurumsal ve bireysel müşterilerini “Doğru Aydınlatma” uzmanlığı ile sağlayabileceği faydaları keşfetmeye, nitelikli projeler için yaratabilecekleri farkı deneyimlemeye davet ediyor.

Mimarlar, iç mimarlar ve diğer sektör profesyonelleri, ofislerden endüstriyel alanlara, hastanelerden alışveriş merkezlerine tüm nitelikli yaşam projeleri ve ticari alanlar için dahili ve harici aydınlatma ihtiyaçlarını tamamlayacak seçenekleri 60. yıla özel olarak hazırlanan LAMP 83 kataloğunda bulabilecek. 

LAMP 83 Kurumsal İletişim Departman Müdürü Beylem Ceyişakar konuyla ilgili yaptığı açıklamada sektör profesyonellerine şu sözlerle teşekkür etti: “Cumhuriyetimizin yüzüncü, LAMP 83 markasının altmışıncı yılında, LAMP 83 2023-2025 Ürün Kataloğu’nu beğeninize sunmaktan onur duyuyoruz. Bu vesileyle, 60 yıldır projelerinde LAMP 83 markasını tercih eden siz değerli sektör profesyonellerine teşekkürü borç biliyoruz. Bize gösterdiğiniz güven ve bu güvene dayalı tercihleriniz sonucunda LAMP 83 olarak ülkemizin en önemli projelerinde var olmamızı sağladınız. Desteğiniz sayesinde sadece ülkemiz projeleriyle sınırlı kalmadık, özellikle Avrupa coğrafyasında da çok önemli projelerin nitelikli aydınlatma ihtiyaçlarını giderdik. Güncel ve olası gelecek projelerinize insan sağlığı odaklı ve çevre dostu ürünlerimizle en iyi ışık kalitesini sunmaya devam edeceğiz."

  • Etiketler:

Yorum Yaz