maritbet girişmaritbet
Koleksiyon Mobilya Geleceğin İş Dünyası Konferansı'na sponsor oldu!

Koleksiyon Mobilya Geleceğin İş Dünyası Konferansı'na sponsor oldu!

Önümüzdeki 10 yılda iş hayatında nelerin değişebileceğine dair fikirlerin tartışıldığı “Geleceğin İş Dünyası Konferansı” Koleksiyon Mobilya’nın Büyükdere Kampüsü’nde gerçekleştirildi

 

Önümüzdeki 10 yılda iş hayatında nelerin değişebileceğine dair fikirlerin tartışıldığı “Geleceğin İş Dünyası Konferansı” Koleksiyon Mobilya'nın Büyükdere Kampüsü'nde gerçekleştirildi. HRdergi tarafından düzenlenen ve çalışma hayatının geleceğine ilişkin öngörüler ile önerilerin paylaşıldığı konferansa, iş dünyasının temsilcileri, yönetim ve insan kaynakları danışmanları katıldı. 
 
Koleksiyon'un ana sponsorluğunda gerçekleşen konferansta özellikle önümüzdeki yıllarda iş hayatının yaratıcı çalışma temposuna ayak uydurabilen ve adeta birer fikir fırını gibi çalışarak ezber bozan yenilikçi ofis tasarımlarının önemine de işaret edildi.
 
HRdergi tarafından Koleksiyon, PwC ve Enocta'nın sponsorluğunda düzenlenen “Geleceğin İş Dünyası Konferansı” kapsamında önümüzdeki 10 yılda iş hayatında nelerin değişebileceğine dair fikirler tartışıldı. Koleksiyon Mobilya'nın Büyükdere Kampüsü'nde “Çalışma hayatında yeni eğilimler, ezber bozan yaklaşımlar” konu başlığıyla gerçekleştirilen konferansta özellikle önümüzdeki yıllarda iş hayatının yaratıcı çalışma temposuna ayak uydurabilen ve adeta ezber bozan yenilikçi ofis tasarımlarının önemine işaret edildi. Fütürist Ufuk Tarhan, Youtholding Chief Youth Officer Emrah Kaya, PwC Türkiye İK Danışmanlığı Direktörü Murat Demiroğlu, Abdi İbrahim İlaç İK Müdürü Berna Büyükutku Boragan, Microsoft Türkiye İK'dan Sorumlu Kıdemli Müdür Cavidan Özdemir, Li&Fung İK Kıdemli Başkan Yardımcısı Eda Çepni ve Siemens İK Direktörü Nurer Yüksel, konferansın konuşmacıları arasında yer alan isimler olarak dikkat çekti. 
 
Konferansın “Yeni Dönemin Çalışma Ortamında Değişen Yaklaşımlar” konu başlığıyla gerçekleştirilen panelinde ise Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi, Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan, TBWA / İstanbul İK Yöneticisi Çiğdem Kefeli ve Yemeksepeti.com İK Müdürü Kıvılcım Kıran'da söz aldı. 
 
Şu andaki toplumu endüstriyel toplumun ötesine geçmiş yaratıcı toplum olarak adlandıran Koray Malhan, günümüzde yaratıcılığın sadece bir bireye dayanmayan ve tüm bireylerin sürece dâhil olduğu “kolektif yaratıcılık” olduğuna dikkat çekti. 
 
Endüstriyel toplumdan alışılagelen rekabetçi tüketim mantığında çözülme yaşandığını belirten Malhan, endüstri devrimiyle kas gücünü makinelere devreden insanoğlunun son dönemde hafıza gücünü de makinelere aktarmasıyla yaratıcı faaliyetler için daha fazla alan oluşmaya başladığının altını çizdi. 
 
Bu nedenle yaratıcılığın küçük bir zümreden çıkıp genele yayılması önemine değinen ve Koleksiyon olarak geleceğin iş ve ofis planlarını geliştirdikleri çeşitli konseptlerle çözümlemeye çalıştıklarını vurgulayan Malhan, tüm çalışanların yaratıcılık süreçlerine dâhil edildiği “kolektif yaratıcılık” konseptinin öncelikli olarak yeni iş ve ofis planlamalarında yer bulması gerektiğini belirtti. Koleksiyon'un dünyanın birçok farklı yerinde ofis projeleri ürettiğini sözlerine ekleyen Malhan, adeta birer fikir fırınına dönüşen ve çalışanların bilgi bombardımanından saklanabileceği yenilikçi ofis konseptleri geliştirdiklerini de sözlerine ekledi.
 
Koleksiyon Hakkında;
Mimar Faruk Malhan tarafından 1972 yılında Ankara'da kurulan Koleksiyon mobilyadan cam, porselen ve tekstil ürünlerine oldukça zengin bir ürün gamını tam 41 yıldır tüketicilerin beğeni ve hizmetine sunmaktadır. Koleksiyon, 1988 yılından bugüne Tekirdağ'da 86 bin metrekarelik alanda kurulu kapasitesi ile ev ve ofis mobilyası üretimi yaparak Londra'dan Kahire'ye dünyanın 15 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla, endüstri ürünlerinden çok, düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan Koleksiyon'un çalışma kültürü üzerine odaklanan yenilikçi konseptleri sayesinde Türkiye ve dünyada birçok büyük şirket ofislerinde Koleksiyon Mobilya ürünlerine yer vermektedir. Ev mobilyasındaki yeni yaşam alanı kurgusu ile de dikkat çeken Koleksiyon hakkında detaylı bilgiye  www.koleksiyon.com.tr'den ulaşabilirsiniz.
 
Web: http://www.koleksiyon.com.tr 
Facebook: http://www.facebook.com/KoleksiyonMobilya
Twitter: http://www.twitter.com/Koleksiyon
Blog: http://blog.koleksiyon.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koleksiyon Mobilya halka arz oluyor
  • 21.02.2022 11:56

Koleksiyon Mobilya halka arz oluyor

Koleksiyon Mobilya'nın halka arzı için talep toplama tarihleri 24-25 Şubat olara ...

Maya: "Satış argümanlarını sıfırdan inşa etmek gerekiyor"
  • 29.11.2018 18:00

Maya: "Satış argümanlarını sıfırdan inşa etmek gerekiyor"

TSKB Gayrimenkul Değerlendirme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Gayrimenkulde Ge ...

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"
  • 29.11.2018 17:23

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019'da kon ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...

"Gayrimenkul piyasasında hala ciddi fırsat var"
  • 30.11.2018 14:43

"Gayrimenkul piyasasında hala ciddi fırsat var"

Urban Land Institute (ULI) ve PwC’nin araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler ...

Koleksiyon Mobilya, Tekirdağ'da yeni mağaza açtı!
  • 13.05.2018 11:26

Koleksiyon Mobilya, Tekirdağ'da yeni mağaza açtı!

Koleksiyon Mobilya, Tekirdağ'da 1000 metrekarelik yeni mağaza açtı. ...