maritbet girişmaritbet
Kadir Topbaş, Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti!

Kadir Topbaş, Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e nezaket ziyaretinde bulundu

Hizmetlerde karşılıklı iş birliği ve sürekliliğin vurgulandığı ziyarette yerel yönetim anlayışındaki değişim, halkın başarılı hizmetleri takdiri ve teveccühü de dile getirildi.  

Beykoz'un İstanbul'un çok özel, nadide ve kadim semtlerinin başında geldiğini belirten Başkan Kadir Topbaş; “Büyükşehir olarak ilçe belediyelerimize ve halkımıza hizmet etmenin gururunu yaşamaktayız. Kentlerimizde iz bırakmanın, geleceğe taşımanın, insanımıza, vatanımıza, şehrimize hizmet etmenin ne demek olduğunu bilenler olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İnşaallah ilçe sakinlerinin, daha kaliteli gurur duydukları yaşam standardı yüksek bir Beykoz'u da sizlerle birlikte devam ettirmeyi hedefliyoruz.  Beykoz'a destek olmaya devam edeceğiz, ilçeyle ilgili yatırımlarımız var. Sizin nezdinizde buradan Beykoz halkına saygılarımı ifade ediyorum. Tekrar hayırlı olsun diyor, tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi. 

Başkan Kadir Topbaş'ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten ve ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Başkan Yücel Çelikbilek ise: “Bütün ilçeler hepsi güzeldir ama Beykoz'un köklü tarihi ve manevi güzellikleri var. Boğaz'da  iki kıtayı gören bir cepheye sahip.  Yuşa as gibi özel, manevi bir zenginliği bünyesinde barındırıyor. O'nun manevi mihmandarlığı ve kudretiyle bizler de her işimizi aşk ile yapıyoruz. “ diyerek ilçenin özeliklerine değindi.  

Beykoz'un “Yeni Türkiye” gibi yeni bir döneme girdiğini vurgulayan Başkan Çelikbilek: “Beykoz halkı uzun yıllar üç tane fabrikanın getirdiği sanayi şehri oldu. Şimdi Beykoz'a yeni bir kimlik kazandırmaya çalışıyoruz. Bunlar içinde Riva Kanal Projemiz, bizim sizden destek aldığımız, Beykoz'un yüz akı olan bir projesidir. Beykoz'un kalkınmasında bizden hiçbir zaman desteğinizi esirgemeyeceğinize olan inancım tamdır. Bu güne kadar ilçemiz için yaptığınız her şey için de tekrar kalpten teşekkür ediyorum. Size de İstanbul'a üçüncü dönemizde yapacaklarınız için başarılar diliyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin. Güzel ve iz bırakacak hizmetler yapmayı nasip etsin.” şeklinde sözlerini noktaladı. 

Beykoz Belediye başkan yardımcılarının hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kadir Topbaş günün anısına Başkan Çelikbilek'e İstanbul figürlerinin yer aldığı bir çini, Başkan Çelikbilek de Kadir Topbaş'a işlemeli bir vazo ile Başkan Topbaş ve çocuklarla aynı karede yer aldıkları bir fotoğraf hediye etti.    

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kadir Topbaş ve Vasip Şahin'den yağmur açıklaması!
  • 18.07.2017 16:35

Kadir Topbaş ve Vasip Şahin'den yağmur açıklaması!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ...

Kadir Topbaş, Beykoz metrosu hakkında konuştu
  • 13.04.2017 11:13

Kadir Topbaş, Beykoz metrosu hakkında konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beykozlulara metro müjdesi ve ...

Önemli çalışmalar yapıyoruz
  • 05.02.2017 16:26

Önemli çalışmalar yapıyoruz

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projelerinin temel atma törenine katılan İstanbul Büyü ...

Kadir Topbaş'tan metrobüs güzergahında metro açıklaması!
  • 24.09.2016 13:38

Kadir Topbaş'tan metrobüs güzergahında metro açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metrobüs kazasının ardından a ...

Üsküdar-Kabataş arasına 'yürüme tüneli' geliyor!
  • 16.04.2016 11:55

Üsküdar-Kabataş arasına 'yürüme tüneli' geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy'den Haliç'in sonuna k ...

Kadir Topbaş, Uluslararası Yatırım Zirvesi'ni değerlendiriyor!
  • 30.04.2015 16:54

Kadir Topbaş, Uluslararası Yatırım Zirvesi'ni değerlendiriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Uluslararası Yatırım Zirvesi' ...