maritbet girişmaritbet
Kadın modasına yön verecek AVM ‘Sentez Merter’ kapılarını açıyor

Kadın modasına yön verecek AVM ‘Sentez Merter’ kapılarını açıyor

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında toplayan yeni nesil kadın giyim alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ 1 Eylül’de kapılarını açıyor.

Türkiye’nin hazır giyim merkezi Merter’in, en büyük ve en yeni toptan kadın hazır giyim alışveriş merkezi kapılarını açıyor. Tekstil ve hazır giyim sektörünü tek çatı altında toplayan ve kadın modasına yön vermeye hazırlanan ‘Sentez Merter’ 1 Eylül itibariyle kaplarını açıyor.

Tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcileri arasında yapılan bir anket sonrasında hayata geçirilmesine karar verilen ‘Sentez Merter’, 24 bin metrekare kapalı alanda 240 ticari alandan oluşuyor. 

Sektörün her türlü ihtiyacını karşılamasına olanak veren ‘Sentez Merter’ defile alanı, toplantı odaları, döviz bürosu, showroom, restoran, kafe, banka, otopark ve vale hizmetleri gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Sentez Merter’in Sentez Merter Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirildiğini hatırlatan K&B Property Türkiye Genel Müdürü Kudret Hazer, projenin aynı zamanda eski ve güvensiz yapı stoğu olan binaların altlarına sıkışmış dükkanlar için de yeni nesil bir alternatif olduğunu söyledi. 

Yeni nesil pazar yeri

Alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ hakkında bilgi veren Kudret Hazer “Uzun zamandır heyecanla üzerinde çalıştığımız Sentez Merter’de hazırlıklar tamamlandı. Yeni nesil kadın giyim alışveriş merkezimizi 1 Eylül’de açıyoruz. Sentez Merter, hayata geçmeden önce bir anket yapıldı. Güngören, Merter, Laleli, Osmanbey, Zeytinburnu ve Bayrampaşa’daki esnafla gerçekleştirilen bu anket sonucunda ‘Sentez Merter’ hayat buldu. İskanı alınan, kat mülkiyetlerinin ve tapuları hazır olan ‘Sentez Merter’, uluslararası bir merkez olarak hayata geçti. Tekstil ve hazır giyim sektörünün yoğun olarak bulunduğu semtlerdeki güvensiz binaların alt katlarındaki plansız dükkanlar için modern şartlar sağlayan yeni nesil bir pazar yeri olarak düşünebiliriz” dedi.

Vade farksız 24 ay taksitli dükkanlar

En kapsamlı yeni nesil kadın tekstil alışveriş merkezi olarak tanımlanan ‘Sentez Merter’de dükkan büyüklükleri 20 metrekareden başlıyor ve 100 metrekareye kadar modüler sistemle büyütülebiliyor. Satış ve kiralama süreci devam eden dükkanların yüzde 50’si şimdiden tamamen doldu. Satış fiyatları 8 milyon 140 bin TL’den başlayan dükkanlar, vade farksız 24 ay taksitle satışa sunuluyor. Hava parasının olmadığı kiralama sisteminde ise dükkanların kira fiyatları aylık 33 bin TL’den başlıyor.

Yükleme alanları, AVM’yi gezenlerden bağımsız özel yük asansörleri ile bir tekstilcinin tüm ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Ulaşımın son derece kolay olduğu ‘Sentez Merter’, metro ve raylı sistemin kesiştiği noktada yer alıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz