maritbet girişmaritbet
İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli Parkinn by Radisson!

İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli Parkinn by Radisson!

Aile sıcaklığını hissettiren Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri, meşe ormanlarıyla çevrili Odayeri Köyü’nde yer alıyor.

Yeşilliklerle çevrili Park Inn by Radisson İstanbul Airport Odayeri Hotel, bulunduğu lokasyon itibarıyla iş, tatil ve diğer amaçlarla seyahat eden tüm havalimanı yolcularının yanısıra, Yeni İstanbul Havalimanı ve çevresindeki işletmelerin çalışanları ile bol oksijen ve yemyeşil doğa eşliğinde zengin açık büfe kahvaltıyla güne başlayıp, mangalla veya şefin hazırladığı lezzetlerle devam etmek isteyen doğa severler için de eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Yeni İstanbul Havalimanı ve Göktürk'e 6 dakika sürüş mesafesinde bulunan otel, renkli ve konforlu 200 yataklı 97 odası, doğa manzarası eşiliğinde lokal malzemelerle hazırlanan yerel ve uluslararası yemeklerden oluşan Garden Restaurant, zengin çay saati büfesine havuz manzarasının eşlik ettiği Lobby&Lounge Bar, akıllı toplantı konseptiyle verimli toplantılara ev sahipliği yapan dört toplantı odası, her türlü ekipmanın bulunduğu fitness salonu, zengin kütüphanesi, ve aktivite alanlarıyla hizmet veriyor.

Gayrettepe gibi merkezi noktalara 25 dakika mesafesiyle şehir merkezinden yemyeşil doğaya en yakın kaçış noktası olan otel, taş ve ahşap başta olmak üzere doğal malzemelerden inşa edilmiş. Her katın ayrı bir renge büründüğü tesiste, dekorasyonda kullanılan renk paletleri doğadan ilham alınarak seçilmiş. Odalarda antibakteriyel kumaşlardan, ışık geçirmeyen perdelere, buğu yapmayan aynalardan, renk değiştiren aydınlatmalara kadar her ayrıntı özenle düşünülmüş.

“Hayata renk kat” konseptiyle tasarlanan standart, stüdyo, superior, junior süit ve süit odalarda çağdaş mimari anlayış ve misafirlerin konforu gözönüne alınmış. Uzun kalışlar için bazı odalarda küçük bir mutfak alanı ve giyinme odası bile yapılmış.Modern dizayn edilmiş odalarda hızlı kablosuz internet, özel ayarlanabilir klima, 43-inc Led akıllı televizyon, minibar ve emanet kasası bulunuyor.

Günübirlik ziyaretçileri doğa manzarası eşliğinde, sakin bir gün ve deneyimli şeflerin hazırladığı leziz yemeklerin beklediği Garden Restaurant'ın önünde özel tasarlanmış barbekü bar ve geniş bir yeşil alan var. Burada mangal partilerinin yanısıra doğum günleri, şirket organizasyonları, kır düğünleri de yapılabiliyor.

Kırmızı, sarı, yeşil ve kahverengiye bürünen doğal atmosferiyle görsel bir manzara sunan Park Inn by Radisson İstanbul Airport Odayeri, Radisson'un “Akıllı Toplantı ve Etkinlik Konsepti” ile geliştirilen toplantılara da ev sahipliği yapıyor. En yeni teknolojiyle donatılmış salonlar, yüksek hızda kesintisiz internet, fax ve fotokopi hizmetlerinin yanısıra, sağlıklı toplantı menüleri ve dekorasyonda kullanılan renkler ve objeler verimli toplantıları garantiliyor.

Yatırımcı grubun simgesi olan “Capra Hircus” kaşmir keçisi de, azim ve mücadelenin simgesi olarak inşaat bitmeden çok önce sahada kendi yerini bulmuş. Hatta keçi o kadar önemli ki, toplantı odalarından bazıları ona atfedilmiş.

Ormanla iç içe olan otelde sonbahar yapraklarının arasında yürüyüş yapabilir, orman ve doğa manzarasına karşı kitabınızı okuyabilir, şefin hazırladığı lezzetlerle keyifli bir gün geçirebilir, kuş sesleri ve bol oksijen eşliğinde açık havuzda yüzebilir, orman terapisiyle ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz