İSO mülkiyetindeki Odakule binası yeniden hizmete açıldı

İSO mülkiyetindeki Odakule binası yeniden hizmete açıldı

Türkiye’nin ilk gökdelenlerinden birisi olan Beyoğlu'ndaki İstanbul Sanayi Odası mülkiyetindeki Odakule binası yeniden hizmete açıldı.

İstanbul Sanayi Odası mülkiyetindeki Odakule binası, bir yıllık tadilat sürecinin ardından Başbakan Binali Yıldırım tarafından yeniden hizmete açıldı. Çevreci ve akıllı donanım uygulamaları ile yenilenerek tüm birimleriyle faaliyetine başlayan Odakule binasının kurdele kesim törenine, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan katıldı.

Bulunduğu konum itibari ile hem İstiklal Caddesi'ne hem de Meşrutiyet Caddesi'ne cephesi olan, iki cadde arasında bina sınırları içinde yer alan pasaj fuayesinden her gün binlerce kişinin geçiş yaptığı Odakule binası, tadilat süresince dış cephe, mekanik ve elektrik tesisatı, iç-dış dekorasyon gibi aşamalar açısından yenilendi. Otopark'ta yeni nesil araçlar düşünülerek elektrikli şarj istasyonları kuruldu. Su ve enerji tasarrufunun sağlanması, yangın sisteminin yenilenmesi ve asansörlerin hızlandırılması da yapılan yenilikler arasında yer aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Legrand İSO 500 listesindeki yerini güçlendirdi
  • 06.07.2026 12:07

Legrand İSO 500 listesindeki yerini güçlendirdi

Legrand Türkiye Grubu şirketlerinden Legrand Elektrik Sanayi A.Ş, İstanbul Sanay ...

ASAŞ, 500 büyük sanayi kuruluşu araştırmasında 68. sırada yer aldı
  • 06.07.2026 11:59

ASAŞ, 500 büyük sanayi kuruluşu araştırmasında 68. sırada yer aldı

ASAŞ, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan "Türkiye’nin 500 Büyük S ...

Sistem Alüminyum İSO 500’de 273. sıraya yükseldi
  • 02.07.2026 11:06

Sistem Alüminyum İSO 500’de 273. sıraya yükseldi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi K ...

İstanbul Sanayi Odası deprem bölgesinde 1.000 konteyner kuracak!
  • 14.02.2023 17:22

İstanbul Sanayi Odası deprem bölgesinde 1.000 konteyner kuracak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "İSO Yaşam Kenti'nin kurulması çalışm ...

Türkiye'nin 5. alışveriş merkezi kütüphanesi Malatya'da hizmete açıldı
  • 23.12.2020 19:20

Türkiye'nin 5. alışveriş merkezi kütüphanesi Malatya'da hizmete açıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatyapark AVM içerisi ...

Demircan, Vaniköy Camisi'ndeki yangın yerini inceledi
  • 16.11.2020 10:23

Demircan, Vaniköy Camisi'ndeki yangın yerini inceledi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Üsküdar'daki tarihi Van ...