maritbet girişmaritbet
'İnegöl Türkiye'de örnek bir şehir'

'İnegöl Türkiye'de örnek bir şehir'

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İnegöl Müteahhitler Derneği tarafından ''İnegöl CEO Zirvesi'' programı düzenlendi.

Bir otelde gerçekleştirilen programda konuşma yapan Google Türkiye Ülke Direktörü Bülent Hiçsönmez, mobilyanın insanların hayatında birinci sırada yer aldığını söyledi. 

Hiçsönmez, web sitelerinin önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti: 

''Bütün müşterileriniz mobildeki dükkanınıza her gün girip çıkıyor. Buna emin olabilirsiniz. Örnek vereyim. Misal 3 saniyeden fazla sürede açılan mobil web sitelerini yüzde 75 kişi terk ediyor. Bir daha da gelmiyor. Eğer web siteniz 3 saniyeden fazla açılıyorsa, yüzde 75 müşterinizi kaybediyorsunuz. Ondan sonra önümüze baktığımızda yapay zeka gelir. Bu çok genel terimdir ve genelde konuştuğumuzda o bizlik bir şey değildir. Yapay zeka hayatımızda çok büyük değişiklikler açmak üzere geliyor ve devam ediyor. Yapay zeka yeni bir teknoloji değildir." 

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas da geleceğe karşı pozitif olunmasını istedi. 

Elmas, Türkiye'de yaşanan olumsuz durumlara karşı sapasağlam ayakta durduklarını belirterek, ''Evet, bir bedel ödüyoruz ama büyük sorun yaşanmıyor. Her seçim süreci, dışarıdan ekonomik sıkıntılar da yaşanılması sağlanıyor. Seçim süreçleri sonrasında bir rahatlama yaşanıyor. Eko-politik olarak birileri birilerini zorluyor. Bunların hepsini doğru değerlendirmemiz lazım.'' dedi. 

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu ise İnegöl'de ilk defa bir CEO zirvesi gerçekleştirdiklerini belirtti.

İnegöl'ün Türkiye'de ekonomik anlamda örnek bir şehir olduğuna değinerek, "İnegöl'ün Türkiye'nin 16. büyük ekonomisi, ihracat fazlası ve sıfıra yakın işsizlik oranıyla Türkiye'de örnek bir şehir. Sektör problemlerinin çözümünün yanı sıra şehrin marka değerinin artırılması, diğer sektörlerin geliştirilmesine de katkı koymamız gerekiyor. İnegöl gücünü geçmişinden alan bir şehir. İnegöl birçok değere sahip. Biz bu değerleri daha aktif hale getirmeye çalışacağız.'' ifadesini kullandı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: “Onbir ilimizin tamamında son tuğlalar koyuluyor”
  • 03.12.2025 14:22

Bakan Kurum: “Onbir ilimizin tamamında son tuğlalar koyuluyor”

Kahramanmaraş’ta afet konutlarının inşa edildiği Doğukent şantiye alanında basın ...

Kiralık sosyal konut sistemi nasıl işleyecek?
  • 19.11.2025 11:18

Kiralık sosyal konut sistemi nasıl işleyecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yüzyılın Konut Proje ...

350 bininci deprem konutu teslim edildi
  • 17.11.2025 10:12

350 bininci deprem konutu teslim edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman’da 350 Bininci Afet Konutu Anahtar Teslimi Tören ...

Ekim ayında 164 bin 306 konut satıldı
  • 13.11.2025 11:28

Ekim ayında 164 bin 306 konut satıldı

Konut satışları Ocak-Ekim döneminde %16,2 artarken, geçen sene Ekim ayına göre i ...

Yüzyılın Konut Projesi’ne ilk gün 936 bin 159 başvuru yapıldı
  • 11.11.2025 11:44

Yüzyılın Konut Projesi’ne ilk gün 936 bin 159 başvuru yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuruların 905 bin 640'ı e-Devlet, 30 bin 519'u bank ...

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da
  • 10.11.2025 11:00

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da

İstanbul Ataşehir’de düzenlenen Şerifali İmar-İskan Blokları Kentsel Dönüşüm Kon ...