maritbet girişmaritbet
 İletişim ve gayrimenkul sektörünün önemli ismi fark oluşturacak!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün önemli ismi fark oluşturacak!

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni bir iletişim danışmanlığı şirketi kuruldu. “Markanızı yönetmek için iki nokta üst üste koyduk. Gelişen ve her geçen gün büyüyen Türkiye'de yeni bir girişim ile sektöre yeni açılımlar katmak için yola çıktık. Etik, ilkeli, dinamik, genç ve güçlü yapısının yanında, doğru, dürüst, profesyonel, yenilikçi ve zariflikten ödün vermeyen bir şirket profili hedefliyoruz. Kısa sürede bu inançla fark sunan projeler üreterek, yine markalarımız ile birlikte büyüyeceğimize inanıyoruz.” diyerek yola çıkan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Kasım 2014'de Türkiye'nin önde gelen marka ve kurumlarına iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. 

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, kurumlara stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi ve kriz yönetimi konularındaki birikim ve deneyimlerini sunarak sektörde fark oluşturmayı hedefliyor.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşteri portföyünde, Emlak Konut GYO, İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği, Orgin Agro, Genç Turizmciler Derneği, Barış Kurbal Bespoke Tailoring gibi markalar bulunuyor.

Gürsu Bahar Ünal, Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi Basın Yayın bölümünden mezuniyetinden sonra Türkiye'nin önemli gazete, dergi ve televizyon kanalında haber servislerinde çalıştı. Ardından halkla ilişkiler, pazarlama ve stratejik planlama konularında stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren sektörün saygın ajanslarında görev yaptı. Özellikle gayrimenkul sektöründeki birçok markanın stratejik iletişim danışmanlığını yapan Ünal, birçok şirketin sektördeki algı ve itibar yönetimi konusundaki çalışmalarına önemli katkılarda bulundu ve rehberlik etti.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hollanda, konut pazarını uluslararası yatırımcılar için açıyor
  • 10.10.2025 16:48

Hollanda, konut pazarını uluslararası yatırımcılar için açıyor

Hollanda, Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenen Expo Real Gayrimenkul Fuarı’na ü ...

Gayrimenkul sektörü Expo Real'da geleceğe odaklandı
  • 08.10.2025 14:04

Gayrimenkul sektörü Expo Real'da geleceğe odaklandı

Münih'te düzenlenen Expo Real 2025 gayrimenkul sektöründen profesyonelleri buluş ...

Gayrimenkul sektörü Expo Real Münih'te buluşuyor
  • 08.09.2025 15:47

Gayrimenkul sektörü Expo Real Münih'te buluşuyor

Expo Real 6-8 Ekim'de Münih Fuar Merkezi'nde düzenleniyor. Fuar, bu yıl bir dizi ...

Türkiye’nin dijital haritası e-Devlet’te herkese açılıyor
  • 31.07.2025 12:30

Türkiye’nin dijital haritası e-Devlet’te herkese açılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, e-Devlet’e entegre edilen Türk ...

Küçük birikimlerle ev sahibi olmanın yeni yolu: Gayrimenkul sertifikası
  • 16.07.2025 17:10

Küçük birikimlerle ev sahibi olmanın yeni yolu: Gayrimenkul sertifikası

TOKİ ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., gayrimenkul yatırımı yap ...