maritbet girişmaritbet
İBB Başkanı Uysal: Sahildeki iş yerleri kapatılmayacak

İBB Başkanı Uysal: Sahildeki iş yerleri kapatılmayacak

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, sahildeki kapatılacağı söylenen iş yerleriyle ilgili iddiaları yalanladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, adaylığının açıklanmasının ardından sahildeki esnaf hakkında çıkan ‘Mevlüt Uysal gelsin, hepinizi kapatacak' şeklindeki söylentilere cevap vererek, “Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmiyoruz” dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, seçim irtibat bürolarının açılışında vatandaşlarla buluştu. Büyükçekmece'nin 19 Mayıs, Mimarsinan ve Dizdariye mahallelerinde seçim irtibat bürolarının açılışını gerçekleştiren Uysal'a AK Parti Büyükçekmece İlçe Yönetimi de eşlik etti. Başkan Uysal, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak onların sorunlarını dinledi. Uysal, adaylığının açıklanmasının ardından kendi hakkında asılsız iddialar ortaya atıldığını ve göreve geldiklerinde sadece hizmet odaklı çalışacaklarını vurguladı. 

“Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmiyoruz” 

Başkan Uysal, “Bizim adaylığımız söz konusu olduğundan beridir birçok şey söylüyorlar. Sahildeki esnaflara da demişler ki; ‘O Mevlüt Uysal bir gelsin, hepinizi kapatacak.' Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmiyoruz. Kimseyi işinden ve aşından etmek için gelmiyoruz. Tam tersine daha iyi iş ve daha iyi kazanç için geliyoruz. Oradaki esnaf ne istiyor? ‘Müşteri gelsin.' Biz o esnaflara, kafelere ve restoranlara gitsek, ‘Gel burayı öyle bir düzenleyelim ki, millet sahile geldiği zaman daha iyi gezsin oraları güzelleştirelim. Sadece Büyükçekmece'nin değil İstanbul'un diğer ilçelerinden de buralara gezmeye gelsin' dersek, ‘buraya gelenlerle de siz kazanacaksınız' dersek bu insanlar neden itiraz etsin? Sadece yapılması gereken doğru işleri anlatacağız. Hadi biz size destek verelim hep beraber yapalım diyeceğiz. Biz hizmet için geliyoruz amacımız en iyisini vatandaşlarımıza sunmak” diye konuştu. 

“Büyükçekmece İstanbul'un en güzel ilçesi olacak” 

Büyükçekmece'nin AK Parti Belediyeciliğiyle tanışması gerektiğini vurgulayan Uysal, “Hepimiz çok çalışmalıyız gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ana kadememiz hep birlikte çalışacağız. Seçime kadar hepimiz dur durak bilmeden çalışacağız. Seçim bittikten sonra Büyükçekmece halkı bize görev verirse en çok ben çalışacağım çünkü üç dönemdir AK Parti Belediyeciliğiyle tanışamayan Büyükçekmece'de eksik kalan bütün hizmetleri biz tamamlayacağız. Bize her oy veren insanın farklı sıkıntıları sorunları var elimizden geldiğince bu sıkıntıları sorunları birlikte aşacağız. Göreve geldiğimiz zaman çocuklar için oyun parkı yaşlılarımız için oturup çay içeceği mekanlar gençlerimiz için ise spor alanları oluşturacağız. Kısacası bizden kim ne bekliyorsa taleplerini karşılayacağız. Büyükçekmece'yi İstanbul'un en güzel ilçesi haline getireceğiz” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Büyükçekmece’de inşaatta bulunan cesetler Gül İnşaat şantiyesinden mi çıktı?
  • 02.11.2022 16:37

Büyükçekmece’de inşaatta bulunan cesetler Gül İnşaat şantiyesinden mi çıktı?

Büyükçekmece’de şantiyede bulunan cesetler hangi inşaat firmasının, Büyükçekmece ...

Big Country Büyükçekmece villa projesi görücüye çıktı!
  • 26.10.2022 16:15

Big Country Büyükçekmece villa projesi görücüye çıktı!

Akyapı imzasıyla hayata geçirilen Big Country Büyükçekmece villa projesi basına ...

Hüseyin Dinçel, Big Country villa projesini anlatıyor!
  • 26.10.2022 16:14

Hüseyin Dinçel, Big Country villa projesini anlatıyor!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, Big Country Büyükçekmece villa pro ...

Folkart Nefes İstanbul reklam filmi yayında!
  • 28.10.2021 15:30

Folkart Nefes İstanbul reklam filmi yayında!

Folkart'ın İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirdiği Folkart Nefes İstanbul proj ...