Häfele İnşaat ve Konut Konferansı’na sponsor oldu

Häfele İnşaat ve Konut Konferansı’na sponsor oldu

Häfele, 21 Ocak 2014 tarihinde İstanbul’da düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı etkinliğinin ana sponsoru oldu

Mobilya ve kapı donanımları alanında gerçekleştirdiği buluşları ve yenilikleriyle sektöre yön veren lider marka Häfele, 21 Ocak 2014 tarihinde İstanbul'da düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı etkinliğinin ana sponsoru oldu. Açılış konuşmasını İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım'ın yaptığı İnşaat ve Konut Konferansıetkinliğinde Häfele İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Dati Holding Genel Müdürü Ulvi Süvarioğlu, Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur,EgeYapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı birer konuşma gerçekleştirdi. Sektördeki son gelişmelerin, pazar dinamiklerinin, rekabet ortamında sektörü bekleyen risk ve avantajların, geleceğin yaşam alanları ile iddialı ve inovatif fikirlerin tartışıldığı konferansta sektör liderleri ve sektörün önde gelen firmaları bir araya geldi. Häfele ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu önemli etkinlikte özel sunumunda inşaat sektörüne dair gelecek vizyonunu ve ülkedeki konut satışıyla ilgili analizlerini paylaşan Häfele İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konuşmasında Häfele'nin ürünler üzerinden “mutluluk satan bir marka” olduğu vurgusunu yaptı; Amerika ve İngiltere'nin emlak sektörüyle karşılaştırarak, konut satın alma kararlarında kadının etkisinin Amerika'da yüzde 91, İngiltere'de yüzde 89, Türkiye'de ise yüzde 100 olduğunu ortaya koyan araştırmanın sonuçlarını paylaştı.

TUIK verilerine dayanarak Türkiye'deki konut satışlarına yönelik bir değerlendirme yapan Uytun, Türkiye'deki konut satışlarının son dört senede kayda değer oranda artış gözlendiğini ve bu açıdan inşaat sektörünün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek son dönemde konsept projelerin öne çıktığını vurguladı: “Bu gelişme sektörü olumlu etkilediği gibi, bizim ürün yelpazemiz ve hizmet yöntemimizle bire bir uyum gösteriyor, Bu yüzden de hem yeni, hem de yenilenen konut projelerinde Häfele olarak çok tercih ediliyoruz.” 

Kadınların Häfele'nin mutfak ve banyo dünyasına kattığı yeniliklerin hep yakın takipçisi olduğunu ekleyen Uytun, “Bu da markamız açısından gerçekten mutluluk verici bir durum“ diyerek mutfak mobilyaları sektörüne giren teknolojiyi de Häfele'nin temsil ettiğini vurguladı.

Konuşmasını bitirirken İnşaat ve Konut Konferansı etkinliğinin ana sponsoruolmaktan onur duyduğunu söyleyen Uytun, Häfele olarak Bursa, İzmir ve İstanbul'dan sonra Anadolu'nun farklı illerinde sektör öncüleri ve yatırımcılarla buluşmaya ve destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kısaca Häfele hakkında

90 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu'da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan franchise mağazalarıyla iş ortaklarına ve son tüketiciye daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 binin üzerinde farklı üründen oluşan geniş yelpazesiyle iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güral Seramik yeni tasarımlarını Unicera’da sektörle buluşturacak
  • 28.10.2026 15:54

Güral Seramik yeni tasarımlarını Unicera’da sektörle buluşturacak

Güral Seramik, 2-6 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Unicera 2026 ...

Yarısı Bizden kararı Resmi Gazete’de yayımlandı
  • 20.10.2026 11:34

Yarısı Bizden kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandırmak için 22 Şubat 2024’te Cumhurbaşkanlığı ...

Bakan Kurum: “Hasar tespitleri hafta sonu itibariyle tamamlamayı hedefliyoruz”
  • 16.10.2026 11:54

Bakan Kurum: “Hasar tespitleri hafta sonu itibariyle tamamlamayı hedefliyoruz”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşan ...

Ege Yapı'dan Bahçeada’da finansman fırsatı
  • 15.10.2026 10:27

Ege Yapı'dan Bahçeada’da finansman fırsatı

Ege Yapı, 699 bin TL'den başlayan peşinat ve 69 bin TL'den başlayan aylık taksit ...

2 milyon 378 bin yapının dönüşümü tamamlandı
  • 13.10.2026 11:23

2 milyon 378 bin yapının dönüşümü tamamlandı

Bakan Kurum, Türkiye geneli ve İstanbul’daki kentsel dönüşüm rakamları hakkında ...

Maltepe’de çöken bina ve çevresine kentsel dönüşüm projesi geliyor
  • 12.10.2026 15:35

Maltepe’de çöken bina ve çevresine kentsel dönüşüm projesi geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut, Maltepe'de, ...