maritbet girişmaritbet
Hadise, Bodrum'da plaj açıyor

Hadise, Bodrum'da plaj açıyor

Hande Yener'in ardından bu yaz Hadise de Bodrum'da plaj işletecek. Ünlü şarkıcı, 2 milyon euroya satın aldığı mekana 'La Plaj' adını verdi.

Popçular arasındaki rekabet, ticarete de taşındı. Hande Yener'in Bodrum'da 'Sebastian' isimli beach açmasının ardından bu yaz Hadise de Tilkicik Koyu'nda mekan açacak.

Güzel şarkıcının, 2 milyon euroya aldığı araziye yapılacak 'La Plaj' isimli mekanın özellikleri şimdiden heyecan yarattı. Hadise'nin en büyük destekçisi olan ablası Hülya Açıkgöz'ün başında duracağı mekanın işletmesi ise başarılı iş kadını Candan Topdemir'e emanet olacak.

'La Plaj'ın sadece bir beach konseptinde olmasını istemeyen şarkıcı, mekanda birçok farklı lezzetleri de sunacak. Bunun için ilk olarak Süleyman Dilek'le el sıkışan Hadise, ünlü kasabın mekanındaki lezzetlerini Bodrum'a taşıyacak.

DJ Mert Aydın ve DJ Cafer Palamut'la da el sıkışan Hadise, mekanında eğlenceyi doruğa çıkaracak. 2 milyon euroya aldığı mekan için 1 milyon euroluk daha harcama yapan Hadise'nin vizyonu sayesinde işletmecilikte de büyük başarı yakalayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Güzel şarkıcının 'La Plaj' için yaptırdığı Dekorasyon ile sunacağı hizmetleri görenler, "Hadise, mekancılıkta da Hande'yi yener" yorumları yapıyor. 

Yorum Yaz