FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini açtı!

FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini açtı!

İstanbul Fatih’te ikinci şubesini açan FuzulEv şube sayısını 90’a çıkardı.

Türkiye'de faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle bugüne kadar on binlerce kişiyi ev ve otomobil sahibi yapan FuzulEv, İstanbul Fatih'te ikinci şubesini müşterilerinin hizmetine sundu. Sabit ve dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için pandemi döneminde de çalışmalarına ara vermeden devam eden FuzulEv, daha çok insanın ev hayalinin gerçekleşmesi için Türkiye'nin her bölgesinde şubeleşme çalışmalarını sürdürecek.
Fatih'te altı katlı binada hizmet vermeye başlayan FuzulEv, yeni şubesinde alanında uzman ekibiyle ev ve araba sahibi olmak isteyen müşterileri için FPK sistemiyle çözüm olanağı sağlayacak. Vatandaşların küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan ev alma hayallerinin gerçekleşmesini sağlayan FPK sisteminde, katılımcılar sadece organizasyon ücreti ödeyerek FuzulEv'in sunduğu avantajlardan yararlanabiliyor. Her ay noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sırası gelen katılımcılar, hayallerindeki eve sahip oluyor.

Hizmet noktalarını genişletmeye yönelik çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini ifade eden FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, ‘' Pandemi döneminde de ev ve otomobil sahibi olma planlarını ertelemek istemeyen insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu zor dönemde Türkiye'nin farklı noktalarında yeni şubelerimizi hizmete açarken bir yandan da ülkemizin ekonomisine ve sektöre katkı sağlıyoruz. Elde ettiğimiz bu başarılar bizleri gururlandırıyor. 2020 büyüme hedeflerimiz doğrultusunda bugün 90'a ulaşan şube sayımızı yıl sonuna kadar 100 şubeye ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemde yine insan odaklı bakış açımızı koruyarak, tedbirler çerçevesinde kesintisiz hizmet vermeye devam edeceğiz'' dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum’dan dönüşüm çağrısı: “Bu tarihi imkandan faydalanın”
  • 18.09.2026 17:44

Bakan Kurum’dan dönüşüm çağrısı: “Bu tarihi imkandan faydalanın”

İstanbul'da kentsel dönüşüm kura çekim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İkl ...

İspanya Süper Kupası, Formula 1, Uefa Finali ve Avrupa Oyunları İstanbul’da
  • 18.09.2026 10:12

İspanya Süper Kupası, Formula 1, Uefa Finali ve Avrupa Oyunları İstanbul’da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Barcelona, Real Madrid, Real Sociedad ...

Formula 1 gelecek sezonda İstanbul’a dönüyor
  • 16.09.2026 15:59

Formula 1 gelecek sezonda İstanbul’a dönüyor

Altı yılın ardından Formula 1’in heyecanı, dünyanın en iyi pilotlarını ve binler ...

FDI Istanbul 2026, tasarımın küresel buluşma noktası olmaya hazırlanıyor
  • 15.09.2026 15:33

FDI Istanbul 2026, tasarımın küresel buluşma noktası olmaya hazırlanıyor

“Where Design Leads” (Tasarıma Yön Verenlerin Olduğu Yer) mottosuyla gerçekleşti ...

Seramik Onarım Hareketi ücra köşelere dokunuyor
  • 14.09.2026 10:45

Seramik Onarım Hareketi ücra köşelere dokunuyor

Seramik Onarım Hareketi 90'ların piksel estetiğinden ilham alarak üretim fazlası ...

15 soruda kiralık sosyal konut kampanyası
  • 11.09.2026 14:42

15 soruda kiralık sosyal konut kampanyası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da hayata ge ...