maritbet girişmaritbet
Feryal Gülman: Bebek’teki ev ve Maslak Park Plaza’nın imzası bana ait!

Feryal Gülman: Bebek’teki ev ve Maslak Park Plaza’nın imzası bana ait!

Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Gülman kendisini aldattığı gerekçesiyle 22 yıllık eşi Kemal Gülman’a boşanma davası açmış ve 200 milyon TL tazminat, 25 bin TL nafaka istemişti

Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Gülman kendisini aldattığı gerekçesiyle 22 yıllık eşi Kemal Gülman'a boşanma davası açmış ve 200 milyon TL tazminat, 25 bin TL nafaka istemişti.

Sosyetede yılın boşanması adıyla anılan olay gazetelerin de manşetlerini süsledi. Yılın boşanmasında sular durulmadı.

Dün Kemal Gülman'ın oğlu Lemi Gülman'ın eşi sunucu Ece Özbek'in, 'Feryal Gülman malları kendi üzerine geçirdi' açıklaması üzerine Feryal Gülman gündemi değiştirecek bilgiler verdi.

Feryal Gülman'ın üzerine geçirdiği iddia edilen evin 12 senedir kendisine ait olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"1 sene önce Bebek'teki üzerime geçirdi dedikleri ev yaklaşık 12 senedir bana ait ve benim üzerimde bunun gibi başka mallar da var. Ancak ben Kemal Gülman ile 21 yıldır evliyim ve bu şirkette çalışıyorum ve tabiki üzerimde mallar olacak. Ödediğim vergiler de belli. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyorum. Maslak'taki Park Plaza'nın mimarı benim ve imzası bana ait. Oğlu Lemi Gülman'ın yeni evlendiği Ece Özbek'in konuyla ilgili açıklamalarına kızan Feryal Gülman, "Açıkça belli ki oğlu Lemi Gülman malların peşinde ve bir günlük eşini alet edip çıkıp açıklamalar yaptırıyor. Ece Özbek kim ki ne biliyor ki açıklama yapıyor? Malların peşine düşmek onun haddine mi düştü? Daha 1. gün babalarının mallarının peşine düşmek çok ayıp bir şey. Ayrıca Kemal Gülman'ın yanında ben kimim ki onun mallarını üzerime geçireceğim, ne haddime? Kemal Gülman ne isterse o olur. Ben yurtdışındayım ve dün Ece Özbek bizim evi arayıp bana ulaşmaya çalıştı ancak ben olmadığım için ağabeyim Ferit Sarımuratoğlu ile görüşüp ağlayarak kendisinin hiçbir yere açıklama yapmadığını söylemiş. Ayrılma kararı açıklamasının da neden Lemi Gülman'ın düğününden sonra aldığımı söyleyeyim de herkes gerçekleri öğrensin! Düğünde ilk dansı Kemal Gülman ile yaptık ve zoraki ve yapmacık bir gülümseme vardı yüzümde. Hatta Kemal Gülman bana dans sırasında yüzümün neden asık olduğunu ve keyifsiz ve mutsuz göründüğümü söyledi. Bunun da esas sebebi neydi biliyormusunuz? Açıklıyorum, düğünden bir gün öncesinde başka bir kadınla birlikteydi ve ben bunu biliyordum. Ama bu kadın T. B. değildi!! Başka bir kadın daha var!!. Bunların hepsini biliyorum ve mahkemeye sunacağım. Kemal Gülman ile bir tek kelime bile konuşmam artık. Araya soktuğu kişileri de artık boşuna sokmasın. Bitmiştir ve artık mahkemede hesaplaşacağız! Onu Allaha havale ediyorum" diye konuştu.

Vipmag

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gülman ailesinin Bebek'teki olaylı yalısı mühürlendi!
  • 29.08.2022 13:37

Gülman ailesinin Bebek'teki olaylı yalısı mühürlendi!

Kemal Gülman ile eski eşi Feryal Gülman'ın sahibi oldukları Bebek'teki yalıya şi ...

Feryal Gülman'ın yalısının yeni sahibi Emir Bahadır oldu!
  • 24.06.2022 09:57

Feryal Gülman'ın yalısının yeni sahibi Emir Bahadır oldu!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman'ın tartışmalı yalısının yeni sahibi belli oldu. ...

Feryal Gülman'ın Bebek'teki yalısında kaçak tadilata suçüstü!
  • 19.05.2022 10:25

Feryal Gülman'ın Bebek'teki yalısında kaçak tadilata suçüstü!

Sosyetik işadamı Kemal Gülman'ın 1978 yılında satın alarak olaylı şekilde boşand ...

Feryal Gülman'ın meşhur yalısı 245 milyon TL'ye satıldı!
  • 23.04.2022 13:37

Feryal Gülman'ın meşhur yalısı 245 milyon TL'ye satıldı!

Feryal Gülman yalısı satıldı mı ve neden satıyor soruları yanıt buldu. Feryal Gü ...