maritbet girişmaritbet
Ferroli Türkiye, iletişimde engelleri kaldırıyor

Ferroli Türkiye, iletişimde engelleri kaldırıyor

Ferroli, Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için Türk Telekom işbirliğinde “İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz” uygulamasına başlıyor

Ferroli Türkiye'nin 'İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz' projesi engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için hazırlanan bir mesaj uygulaması. Evinde herhangi bir Ferroli cihazı kullanan işitme engelli vatandaşlar artık evlerinden ya da cep telefonundan Ferroli'ye SMS ile sorunlarını iletebilecekler.

Ferroli Türkiye, İstanbul'da İtalyan İzi kitabı, sinema ve tiyatro sponsorlukları ile kültür sanat alanında, meslek liseleri ve yüksekokullarda ise mesleki eğitim alanında yaptığı katkılara devam ederken son olarak İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz projesine destek veriyor. 

Ferroli Türkiye Genel Müdürü Çetin Çakmakçı, ‘İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz Projesi'ne dahil olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Ferroli olarak böyle bir projede yer almak bizim için çok önemli. Gündelik yaşamlarında birçok zorlukla karşılaşan işitme engelli vatandaşların sorunlarına küçük de olsa bir katkıda bulunup, hayatlarını kolaylaştırabilirsek bu bizi çok mutlu edecek ” dedi. 

Engelsiz Mesaj ile Ferroli servisi kapınızda

'Engelsiz Mesaj' hizmetiyle, artık işitme engelli bir kişi, ev veya cep telefonundan Ferroli'nin Müşteri Hizmetleri Hattı numarası 444 4 001 numaralı telefona talebini ya da sorununu kimlik bilgileri ile atarak iletebilecek. Mesaj alındıktan sonra Ferroli tarafından en kısa zamanda mesaj bırakan kişiye ulaşılarak sorunun çözülmesi ya da talebin karşılanması sağlanacak. 

Ferroli söz konusu proje kapsamında tüm Türkiye'de yer alan yetkili satıcı ve servislerinin vitrinlerine “İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz” logosunu yerleştirerek, sosyal medya ve internet sitesi üzerinden ve ulusal mecralarla bilgilendirme çalışmaları gerçekleştiriyor olacak.

Yorum Yaz