maritbet girişmaritbet
Fenerbahçe, Caner Erkin ile 3 yıllığına anlaştı

Fenerbahçe, Caner Erkin ile 3 yıllığına anlaştı

Aziz Yıldırım sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Caner ile 3 yıllığına anlaştı

Yeni sezon hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe 'de 3 gün önce kamp yapılan otele gelen Başkan Aziz Yıldırım ayağının tozuyla 2 anlaşmaya imza attı. Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan ve adı Liverpool ve Roma gibi kulüplerle anılan Caner Erkin ile bir toplantı yapan Başkan Yıldırım, yıldız futbolcuya, "Bu sezon harika bir çıkış yakaladın. Performansından memnunuz. Seninle devam etmek istiyoruz. İlk sözleşmendeki ücretin düşüktü bunu telafi edeceğiz. Hakkını alacaksın" dedi. Caner Erkin de "Fenerbahçe ile ipler kopmadan başka takımla zaten görüşmem. Burada mutluyum. Aklımda sadece şampiyonluk var" ifadesini kullandı. Yıldırım ve Caner'in 3 yıllık sözleşme için söz kestiği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın yeni sözleşme için görüştüğü bir diğer isim ise teknik direktör Ersun Yanal oldu. Sezon başında Sarı- Lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal'ın sözleşmesinin 3 yıl daha uzatılmasına karar verildi. Mevcut sözleşmesinde 1.5 milyon dolar ücreti olan Ersun Yanal, yeni sözleşme ile yıllık alacağı garanti paranın 2.5 milyon Euro olacağı öğrenildi.

Yanal'ın hedefi 120 km koşan bir Fenerbahçe
Başkan Aziz Yıldırm ile Ersun Yanal'ın takımın durumu hakkında gürüştüğü kendisine transfere ihtiyacı olup olmadığının sorulduğu da ifade ediliyor. Teknik direktör Ersun Yanal da bunun üzerine kadrolarının yeterli olduğunu ve transfere ihtiyaç duymadığını Yıldırım'a iletti. Ersun Yanal'ın Antalya kampında takımın kondisyon seviyesinin yükselmesi ve maçlardaki koşu mesafesinin takım olarak 120 km'ye çıkmasını hedeflediği bildirildi.

Volkan ile bebek sohbeti
Başkan Aziz Yıldırım, Antalya kampında baba olmak için gün sayan Volkan Demirel ile de yakından ilgilendi. Yıldırım, Volkan'dan takım hakkında bilgi alırken görüşmenin büyük kısmı doğacak bebek hakkında oldu.

Takvim 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aziz Yıldırım, Cemile Sultan Korusu'ndaki inşaat çalışmasını şikayet etti!
  • 26.08.2022 09:59

Aziz Yıldırım, Cemile Sultan Korusu'ndaki inşaat çalışmasını şikayet etti!

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Cemile Sultan Korusu’nda ...

Aziz Yıldırım'ın ismi Düzce'de bir bulvara verildi
  • 13.10.2021 15:53

Aziz Yıldırım'ın ismi Düzce'de bir bulvara verildi

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Aziz Yıldırım, Düzce Belediye Başkanı Faruk Öz ...

Ülker Sports Arena hizmete giriyor
  • 29.12.2011 16:37

Ülker Sports Arena hizmete giriyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'ya tanıtım ...