maritbet girişmaritbet
Esenyurt İncirtepe ASM hizmete açıldı

Esenyurt İncirtepe ASM hizmete açıldı

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve hekimler tarafından yapıldı

Açılış törenine, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, İlçe daire amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda açılış konuşması yapan İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Hakan Büyükaşık, sağlık alanında yaptığı katkılarından dolayı, sağlık tesisleri inşa ettiği için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibine teşekkür etti.  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak, ilçeye yapılmayan hizmetlerin hepsinin artık yapıldığını söyledi. Başkan Kadıoğlu, “ Bugüne kadar devasa işler yaparak hizmete açtık. Bugün yine devasa olmasa da vatandaşın ihtiyacı olan bir hizmeti inşa ettik. Fakat bu yapılanların, açılan hizmetlerin önceden yapıldığını söyleyenler var. Biz yapıyoruz biz açıyoruz. 15 sene burada bir sağlık ocağı hizmeti, oda muhtar tarafından yapılmış. İncirtepe mahallemizde yapılanları hep birlikte görüyoruz. Bundan sonra sağlık tesisi, yeni okullar, kapalı pazar, dini tesis projelerimize durmaksızın devam edeceğiz. Vatandaşımızın eksiği, ihtiyacı rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz. İncirtepe Aile Sağlığı Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaymakam İnci, “Esenyurt Yaşam Merkezi tercih edilen haline geliyor”
Başkan Kadıoğlu ardından söz alan İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, belediye tarafından yapılan hizmetlerin başka bir örneği olmadığını ifade etti.  Kaymakam İnci, “Esenyurt'ta her gün farklı bir hizmet ve yatırım projesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar birçok yerde görev yapmış olduğum bölgelerde, bu kadar kamu hizmeti, sağlık, okul, sosyal tesis hiçbir belediyede görmediğimi söyleyebilirim. Bütün bu hizmetler neticesinde Esenyurt vatandaşların tercih ettiği yaşam merkezi haline geliyor. Böyle yoğun hizmet ve yatırımların neredeyse hepsini yapan Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibini tebrik ediyorum” dedi. 

Başkan Kadıoğlu'na çiçek ve plaket ile teşekkür
Konuşmalar ardından hizmetlerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi Doktorları Lale Mehmetoğlu ve Latife Cebrailoğlu tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış kurdelesi Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, hekimler ve hemşireler tarafından kesildi.

Başkan Kadıoğlu açılış töreni ardından İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi yanında hizmet veren Aşkın Eczanesini ziyaret etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Necmi Kadıoğlu, City Center Esenyurt'u anlatıyor!
  • 21.05.2013 14:44

Necmi Kadıoğlu, City Center Esenyurt'u anlatıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, City Center Esenyurt projesinin detayl ...

Esenyurt’ta sel felaketinde hasar tespit çalışmaları devam ediyor
  • 25.06.2020 10:21

Esenyurt’ta sel felaketinde hasar tespit çalışmaları devam ediyor

Esenyurt Belediyesi, ilçede şiddetli yağış sonrası meydana gelen selden etkilene ...

Esenyurt'ta tüm yollar artık sadece 'tek yön'den akacak
  • 17.04.2018 09:38

Esenyurt'ta tüm yollar artık sadece 'tek yön'den akacak

Esenyurt'ta yürürlüğe koyulacak olan bir uygulama ile tüm cadde ve sokaklardaki ...

Esenyurt’taki tüm inşaatlar 1 Aralık'a kadar bitecek!
  • 14.04.2018 15:28

Esenyurt’taki tüm inşaatlar 1 Aralık'a kadar bitecek!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ”2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir ...

‘Makrom Yapı’nın içi boşaltıldı’
  • 15.12.2015 09:54

‘Makrom Yapı’nın içi boşaltıldı’

Esenyurt’ta yüzlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edilen Makrom Yapı ile ilgili id ...

Esenyurt’a yeni bir park daha açıldı!
  • 14.05.2015 14:58

Esenyurt’a yeni bir park daha açıldı!

Esenyurt Balık Yolu Mahallesinde yapılan 16 dönüm’lük Ahmet Temel Parkı yoğun ka ...