maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika.com'un canlı yayın aracı İzmir'de!

Emlaktasondakika.com'un canlı yayın aracı İzmir'de!

İzmir’deki kentsel dönüşüm zirvesini canlı olarak Emlaktasondakika.com’dan izleyin

Emlak, konut, gayrimenkul ve inşaat dünyasına ilişkin tüm haberlerin en doğru ve taze olarak yer aldığı Emlaktasondakika.com, kentsel dönüşümün nabzını İzmir'de tutuyor. Milliyet Gazetesi tarafından İzmir'de gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi,  3 Haziran Salı günü 10.00 ile 13.15 saatleri arasında naklen Emlaktasondakika.com adresinde olacak. Tüm etkinliğin ve konuşmaların saniyesi saniyesine izlenebileceği yayın ile emlaktasondakika.com, sektöre yaptığı katkıyı bir üst seviyeye taşıyor.

“Canlı yayın anlayışımız, ciddiyetimizin göstergesi”

Emlak ve gayrimenkul sektörüne ilişkin her türlü haberin yer aldığı sitenin Genel Müdür Yardımcısı Fatih Işık, bu işbirliği ile katma değerin daha ile ri bir seviyeye taşınacağına vurgu yaptı. Kentsel dönüşümün tüm Türkiye'nin sorunu olduğuna dikkat çeken Işık, bu ihtiyacın kendini hissettirdiği her yerde emlaktasondakika.com markası ile olacaklarının garantisini verdi. 

Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nden canlı yayında olacağız!

İstanbul ve Ankara'dan sonra sıra İzmir'de…

İstanbul'u takip etmenin yanısıra halkayı genişlettiklerine dikkat çeken Işık, “Kentsel dönüşüm konusunda İstanbul'daki çalışmaları zaten yakından takip ediyoruz. Milliyet Gazetesi ile şirketimizin yayıncılık konusunda yaptığı işbirliği konuya verdiğimizi önemi gösteriyor. Bu yolla hem inşaat dünyasının ekonomik seviyesinin yükselmesini sağlayacak hem de insanımızın daha sağlıklı kentlerde yaşaması için görevimizi yerine getirmiş olacağız” dedi.

Firma olarak yeni canlı yayın aracı yatırımlarını realize etmenin mutluğu yaşadıklarını belirten Işık, “Emlaktasondakika olarak uzun bir süreden beri sektördeki yeni proje tanıtımlarını, Emlak Konut GYO ihalelerinin tamamını, Kiptaş'ın kura çekimlerini zaten canlı olarak yayınlıyorduk. Yeni bir araç alarak bu konuda ki hedef ve vizyonumuzu bir kere daha teyit etmiş olduk” diye konuşarak sözlerini noktaladı.

Zirvede neler konuşulacak?

Milliyet Gazetesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte düzenleyeceği Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nde şimdiye kadar gayrimenkul alanında beklenen yatırımları çekemeyen İzmir'in potansiyelinin ele alınacak. Ayrıca sektörün önemli oyuncuları İzmir'in dönüşümü ve yatırım potansiyelini masaya yatırmaları ve İzmir'in yeni yerler arayan sektör temsilcilerinin seçeneği haline gelmesi gibi konuların ele alınması bekleniyor. Zirve'de İstanbul ve Ankara'daki gibi kentsel dönüşüme başlamayı planlayan İzmir'in İstanbul'un yükünü azaltıp ikinci önemli aktör olma yolundan büyük adımlar atmak istemesi de değerlendirilecek.

Sondakika…

İzmir'in gayrimenkul değerini hak ettiği yere taşımasına yardım niteliği taşıyan Zirve, emlaktasondakika.com aracılığı ile dünyanın her yerinden canlı olarak izlenebilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı
  • 02.11.2023 13:09

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı

İzmir ve çevresindeki fayların deprem üretme olasılıklarının belirlenmesi için b ...

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor
  • 27.07.2023 15:36

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdür ...

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı
  • 11.04.2023 13:41

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ...

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor
  • 29.09.2022 15:29

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor

Bergama ilçesinde 57 dönüm alan üzerine yapılacak olan ve İzmir'in ilk Millet Ba ...

Bakan Kurum: "Toplamda tamamladığımız İzmir'deki konut sayısı 13 bin 500"
  • 21.04.2022 18:55

Bakan Kurum: "Toplamda tamamladığımız İzmir'deki konut sayısı 13 bin 500"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ...