maritbet girişmaritbet
Dubai Yıllık Yatırım Kongresi Türk iş adamlarına büyük fırsatlar sunuyor!

Dubai Yıllık Yatırım Kongresi Türk iş adamlarına büyük fırsatlar sunuyor!

30 Nisan 2 Mayıs 2013 Tarihlerinde Dubai International Convention & Exhibition Centre’de düzenlenecek olan 3. Annual Investment Meeting in 2013 (AIM) kongresi Birleşik Arap Emirlikleri Dış Ticaret Bakanlığı himayelerinde DUBAI’ DE gerçekleştirilecek

3. Yıllık Yatırım Kongresine (AIM)  80'den fazla hükümet temsilcisi, yatırımcılar, CEO'lar, Finansal aktörler, Fon yöneticileri ve yatırım yapmak isteyen kurumların bir araya getirildiği iş bağlantılarının kurulduğu, yeni yatırımların konuşulduğu 100 milyar dolarlık bir iş hacmine sahip dev bir organizasyondur.

BAE Dış Ticaret Bakanlığı tarafından organize edilen ve HH Şeyh Muhammed Bin Raşid Al Maktum himayesinde desteklenen, Afrika ve Asya'nın yanı sıra Orta Doğu ve Kuzey Afrika gibi yüksek büyüme potansiyeline sahip ülkelerdeki yatırım fırsatlarının konuşulduğu önemli etkinliklerdendir.
   
Arap baharı sonrasında yeniden yapılanmaya çalışan devlet ve hükümet temsilcilerinin katılacağı toplantılara başta ABD olmak üzere Avrupa ve Çinli yatırımcılar yoğun ilgi göstermektedir. 2011 yılında yapılan Yıllık Yatırım Kongresi (AIM) toplantılarına ülkemizden konuşmacı olarak Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN katılmıştı. Bu toplantılarda ülkemize yoğun ilgi vardı. Toplantı için şu ana kadar hükümet düzeyinde Burkina Faso, Burundi, Macaristan, Endonezya, Malezya, Laos, Liberya, Maldivler, Mauritius, Moritanya, Sri Lanka, Tanzanya, Katar, Yemen, Libya, Mısır, Ürdün, Ekvator, Gabon, Namibya, Kamerun, Sudan, Gana, Zambiya ve Polonya, Yemen ve Tataristan müracaat etti. Çin, Norveç, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İtalya ve Türkiye, Rusya, Malezya, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Almanya ve Amerika Birleşik Devletlerinden yatırım ajansları, yatırım yapmayı planlayan kişi ve kurumlar müracaatta bulundu. Ayrıca fuarın ana sponsorlarından birisi Mısırlı Lüks Konut Üreticisi ve Turizm Yatırımcısı DAMAC Holding'dir. Dünyaca ünlü birçok gazete, Tv, dergi, ajans ve otorite kongreyi takip etmektedir.
 
Özellikle Yıllık Yatırım Kongresinde (AIM) kurulan network sistemi ile ikili görüşmeler birebir sistem için de katılımcılar arasında sağlanmaktadır. B2B ve G2G toplantıları kongre organizatörleri tarafından oluşturulmaktadır. Hükümet yetkilileri ile yatırımcıların iyi entegre edildiği önemli bir etkinlik olarak her geçen gün değerini yukarılara doğru çıkarmaktadır…
 
Yıllık Yatırım Kongresi (AIM )  Türkiye Tanıtım Sorumlusu Yusuf HIZARCIOĞLU, bu yıl yapılacak olan yıllık yatırım kongresinde en çok Arap baharı sonrası yatırımlarına yeniden hız veren ülkelerin ön plana çıkacağını vurguladı. Özellikle Çinli yatırım firmaları bu pasta'dan en büyük payı almak için Türk yatırımcılarla yarışacağını ifade etti. 
 
Türkiye İrtibat Telefonu :212 652 41 68 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı
  • 18.01.2022 16:37

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı

Türkiye’de yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında ...

Dubai'de dünyanın en büyük dönme dolabı
  • 25.08.2021 11:08

Dubai'de dünyanın en büyük dönme dolabı

Dünyanın en büyük dönme dolabı Birleşik Arap Emirlikleri’nin ticaret merkezi Dub ...

GYODER kampanyası sektöre büyük ivme getirdi
  • 06.09.2016 19:44

GYODER kampanyası sektöre büyük ivme getirdi

FYP Proje Geliştirme ve Pazarlama Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson, bu yıl 15'in ...

İşte dünyanın en büyük çiçek bahçesi!
  • 22.06.2015 14:35

İşte dünyanın en büyük çiçek bahçesi!

Mega projeleriyle dünyanın gündemine oturan Dubai, son sürpriziyle yine çok konu ...

Dünyanın en büyük çiçek bahçesi Dubai Çölleri'nde!
  • 22.06.2015 14:56

Dünyanın en büyük çiçek bahçesi Dubai Çölleri'nde!

Dubai’de açılan Miracle Garden, dünyanın en büyük çiçek bahçesi oldu. 18 dönümlü ...

DÜNYANIN TEPESİNDE GOLF KEYFİ
  • 21.12.2011 16:30

DÜNYANIN TEPESİNDE GOLF KEYFİ

Amerikalı 22 yaşındaki golfçü Rory McIlroy Yelken otel olarak da bilinen Burj Al ...