maritbet girişmaritbet
Çilek Mobilya emniyet kemerini teşvik eden reklamı ile ödül aldı

Çilek Mobilya emniyet kemerini teşvik eden reklamı ile ödül aldı

Çilek, “Trafik Güvenliği Medya Ödülleri’nde arka koltukta emniyet kemeri kullanımını teşvik edici reklam filmi ile ödüle layık görüldü

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) iş birliğinde dün akşam Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde Çilek Mobilya'nın ödül aldığı “TV Reklamları” kategorisinin yanı sıra; TV dizileri, ana haber bültenleri, yarışma programları, müzik klipleri ve radyo programları gibi birçok kategoride daha ödüller verildi. 

Çilek olarak çocukların sağlığı ve güvenliğini her şeyin üzerinde tuttuklarını belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, böyle bir konuda ödül almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek; “otomobil yataklarımızı tanıttığımız bir reklam kampanyası hazırladık ve reklam filmi çekimlerinde arka koltukta emniyet kemeri kullanımının önemine vurgu yapmaya çalıştık. Bunun fark edilmesi ve ödüle değer görülmesi bizi çok mutlu etti. Maalesef trafik kazaları her yıl sayısız can kaybı ya da sakatlanmalara neden oluyor. Bu konuda aşama kaydedebilmemiz için öncelikle anne ve babaların emniyet kemerlerini takmaları, kurallara hassasiyetle uymaları ve bu şekilde çocuklara örnek olmaları gerekiyor” dedi. 

Yorum Yaz