maritbet girişmaritbet
Çamlıca Kulesi'nde yangın!

Çamlıca Kulesi'nde yangın!

İstanbul'da yeni Çamlıca Kulesi'nde dumanlar yükseldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

İstanbul'da yeni Çamlıca Kulesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kuleden duman yükseldiği görüldü. Kulede çıkan cep telefonu kameralarına yansıdı. Dumanı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. Yangın koşa sürede kontrol altına alındı. Yangında ölen yada yaralanan olmazken küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Yangını gören bir vatandaş, “Sabah saat dokuza beş kala kulede dumanlar yükselmeye başladı. Hemen itfaiye ekipleri haber verdik. Başlarda hafif bir duman vardı. Küçük bir alev görünüyordu. İtfaiye gelmeden çalışan işçiler müdahale etti. İtfaiye gelince tamamen söndü. Şu an hiçbir şey kalmadı” diye konuştu.

Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde Kulenin orta bölümünde bulunan anten kısmında dumanların yükseldiği görülüyor.

Çamlıca Kulesi'ndeki yangına ilişkin basın açıklaması

Çamlıca Kulesi'nde meydana gelen küçük çaplı yangına ilişkin Üsküdar Kaymakamlığı yazılı basın açıklaması yaptı. Açıklamada, yangının kulenin 17 ve 18. katlarındaki LED aydınlatma ünitelerinden kaynaklandığı belirtildi.
Çamlıca Kulesi'nde çıkan yangına ilişkin Üsküdar Kaymakamlığı tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı.

Açıklamada, “Bugün saat 09.15 sıralarında Üsküdar ilçemizde yapımı devam eden Çamlıca Kulesinde yangın ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edilmiştir. Kulenin 17 ve 18. katlarındaki LED aydınlatma ünitelerinden kaynaklanan küçük çaplı yangın, itfaiyenin müdahalesine gerek kalmadan söndürülmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz