maritbet girişmaritbet
Bugün gazetelerin gündeminde neler var?

Bugün gazetelerin gündeminde neler var?

Ulusal basında yer alan gazetelerin ilk sayfalarından haber başlıkları sizler için hazırlandı

 

CUMHURİYET
 
Af gündemde mi?
 
Bir genel af olmayacağını birçok kez söylediğini anımsatan Başbakan Erdoğan, '' Bir insanı öldürenin, af yetkisini 'ben kendimde bulamam' dedim. Devlet ancak kendisine karşı işlenen suçlarda bu tür af yetkilerini kullanabilir'' diye konuştu.
 
 
HÜRRİYET 
 
Emar çektik rant çıktı
 
Hürriyet'in gündeme getirdiği MR skandalının perde arkasını, ünlü fizik tedavi uzmanı Dr. Eser Alptekin anlattı: ''İnanılmaz ticari ilişkiler var. Normalin 10 katı para alıp rant sağlıyorlar.
 
 
MİLLİYET
 
Listede 104 suikastçı
 
DHKP-C'ye yönelik çalışmasının sonunda bir liste hazırlayan MİT eylem hazırlığındaki kişileri isim ve fotoğraflarıyla Emniyet'e bildirdi.
 
 
VATAN
 
O ben olabilirdim
 
Türkiye'nin 8 başarılı ve ünlü kadını, 8 Mart için bir araya geldi. 'O ben olabilirdim' diyerek şiddet kurbanı 8 kadının hayat hikayesini canlandırdı.
 
 
RADİKAL
 
En 'Baba' acı!
 
Hayatı acı doluydu. İlkokuldan sonra çalışmaya başladı. Terzi ve ayakkabı tamircisinde çıraklık yaparken, çay bahçelerinde şarkı söyledi. Anne acısı çekti, katil öz babasıydı.
 
AKŞAM
 
Uludere sızmasın
 
14 ay önce Uludere'de 34 sivilin hayatını kaybettiği olayla ilgili TBMM komisyo'nun hazırladığı rapor bu haftanın gündemi olacak. Meclis, sızıntıya karşı önlem aldı: Rapor çarşamba günü komisyonda okunacak ama dışarı çıkmasın diye vekillere dağıtılmayacak.
 
 
SÖZCÜ
 
Şimdi küstahça konuşan Apo, ilk 'çekil' emrini Necati Özgen Paşa'dan 14 yıl önce 'Esas duruşta' almıştı...
 
 
HABERTÜRK
 
Adli tıp inadı sımırları aştı
 
Yargıtay öyle istedi: 7 yıl önce Alanya'da tecavüze uğrayan kadın turistin ''Ruh sağlığı bozulmuş mu?'' diye Norveç'e sorulacak
 
 
SABAH
 
Omerta'nın zırhı delindi
 
İskenderun'da, konuşanın infaz edildiği mafya yasası Omerta bitirildi; diller çözüldü, çeteler çökertildi, huzur geldi.
 
 
POSTA
 
Hakkını helal et elveda usta
 
15 Kasım 2012'de by-pass olduktan sonra karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan arabeskin 'Baba'sı Müslüm Gürses 3.5 aydır devam eden yaşam mücadelesini dün sabah kaybetti. Ölüm haberi üzerine hastaneye ve Bakırköy'deki evinin önüne akın eden hayranları Müslüm Baba'ya en ünlü şarkılarından biri olan 'Usta'nın şu sözleriyle veda etti: ''Hakkını helal et elveda usta...''
 
 
BİR GÜN
 
Bu kötü yazıya 'kader' diyorlar
 
Atatürk Havalimanı Apronu'nda uçak ile bir aracın arasına sıkışan HABOM teknisyeni yaşamını yitirdi. Dün açıklanan iş güvenliği raporuna göre yılın ilk ayında 118 kişi iş cinayetine kurban gitti.
 
 
YENİŞAFAK
 
Peki bu ırkçılık değil mi?
 
Başbakan Erdoğan'ın ''siyonizm de faşizm gibi bir insanlık suçu'' sözleri üzerine dünyayı ayağa kaldıran İsrail, bazı hatlarda Yahudilerin bindiği otobüslere Filistinlilerin binmesini yasakladı.
 
 
ZAMAN
 
Bu çılgınlığa izin vermeyiz
 
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, alınan kredilerin tüketime harcanmasının endişe verici sonuçlara yol açacağı uyarısında bulundu ve tüketim konusunda ölçülü olunması gerektiğini söyledi. Babacan, banka kredilerini tüketimden ziyade ticaret, yatırım ve konuta yönlendirmek için tedbirler aldıklarını belirtti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"
  • 17.11.2020 15:17

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"

Atatürk Mahallesi'ndeki binanın yıkım çalışmalarını inceleyen Büyükçekmece Beled ...

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!
  • 16.09.2013 22:09

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!

Türkiye Gazetesi'nin yeni reklam filminin kamera arkası görüntüleri emlaktasonda ...