maritbet girişmaritbet
Bugün gazetelerin gündeminde neler var?

Bugün gazetelerin gündeminde neler var?

Ulusal basında yer alan gazetelerin ilk sayfalarından haber başlıkları sizler için emlaktasondakika.com ekibi tarafından hazırlandı.

TÜRKİYE GAZETESİ

Kandil BDP'yi istemedi

Türkiye Gazetesi'nin bugünkü manşetinde İmralı ile görüşme sürecinin detaylarına yer verildi. Gazetenin sürmanşetinde ise Nuh Albayrak'ın Enver Ören'i anlattığına yer verildi. Gazetenin an sayfasında Suriye'de barış ve başörtülü milletvekili konuları yer alıyor.

CUMHURİYET

Tutanak depremi

Öcalan ile BDP heyetinin görüşme tutanaklarından çok tartışılacak ayrıntılar çıktı. Öcalan'ın “çözüm planı”nda, anayasa değişikliğiyle mevcut rejimin “tasfiyesi” ve “yeni cumhuriyet” hedefi var. “AKP'yi ben çıkardım” diyen Öcalan, Erdoğan'ın “başkanlığına” destek vereceklerini belirtiyor. Süreçte en çok MİT Müsteşarı Fidan'a güvendiğini aktaran Öcalan, PKK'lilerin “Meclis kararıyla” çekileceğini ve kendisinin de “zamanla özgür olacağını” ifade ediyor.

HÜRRİYET

APOLEAKS

İmralı'da 3 BDP'li milletvekilinin Öcalan'la yaptığı görüşmenin basına sızdırılması, Assange'ın WikiLeaks belgeleri gibi ortalığı karıştırdı.

MİLLİYET

Çözüm süreci şeffaflaşıyor

İmralı'yla ne konuşulduğu hep merak konusuydu. BDP'li heyetin ziyareti sonrası da herkes bir ipucu aradı. Sonunda Milliyet'in haberi, çözüm sürecinin perdesini araladı.

VATAN

Tutanak depremi

BDP'ye ait İmralı tutanakları ortaya çıktı. Kandil-Öcalan arasında statü ve çekilme konusunda görüş ayrılığı var.

RADİKAL

2. sabotaj

BDP heyetinin İmralı'da Öcalan'la yaptığı görüşme tutanaklarının sızması, Paris suikastından sonra çöüm sürecine darbe vuran ikinci olay oldu. Başbakanlık'a ulaştırılan resmi tutanağın daha kapsamlı olduğu öğrenildi. Hükümet kanadı durum değerlendirmesi yaptı. BDP ise sızmayı Oslo'ya benzetti.

AKŞAM

Bilirkişi bilmez hakim bilir

AİHM'lik trafik davası! 7 yıl önce Savcı Adem Can, otomobiliyle Nesrin Karataş'a (14) çarpıp, ölümüne neden oldu. Bilirkişinin 8'de 8 kusurlu bulduğu savcıya mahkeme alt sınırdan ceza verdi. Karara isyan eden aile AİHM yolunda.

SÖZCÜ

Zehir gibi sözler gel de iç Tayyip!

Apo, baldıran zehiri akıttı.. İkinci Oslo bombası patladı.

HABERTÜRK

Başörtüsü çözülecek

Erdoğan: ''Kamuda başörtüsü yasağını çözmek için Anayasa değişikliği gerekmez''

SABAH

Yargıyı terleten dekolte davası

''Şiddet gördüm'' diye tazminat isteyen eşin talebini, ''Sen de dekolte giydin, kusurlusun'' diye reddeden mahkeme kararı Yargıtay'dan döndü.

POSTA

Kuryeler kaza yaptı

BDP'li 3 milletvekili terörün bitirilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında İmralı'da hapis yatan Abdullah Öcalan'la 23 Şubat'ta görüşmüştü. Görüşmede bir MİT görevlisi de vardı. BDP ve MİT görüşmenin içeriğini ayrı ayrı tutanağa almıştı. Tutanaklardan biri dün basına sızdı. Öcalan'ın devlet tarafından henüz onaylanmamış fikirlerinin kamuoyuna sızması 'barış süreci' açısından kaygı yarattı. Ak Partililer BDP'lileri hassas davranmamakla suçluyor. BDP ise bu suçlamayı kesinlikle reddediyor.

BİR GÜN

İmralı'dan mektup Erdoğan'dan bomba

Abdullah Öcalan'ın İmralı'ya fiden BDP heyetine verdiği mektuplar adreslerine ulaştırıldı. BDP ye DTK Eş Başkanları mektubu götürmek için Irak Kürdistan Bölgesi'ne giderken TSK Kandil'i havadan bombaladı.

YENİ ŞAFAK

Başörütlü Milletvekili olabilir

Başbakan Erdoğan, ''kamuda başörtüsü'' ile ilgili önemli mesajlar verdi. Başörtülülerin belediye başkanı ve vekil olmasına engel bulunmadığını söyleyen Erdoğan, ''Anayasada yasak yok, mevzuatta ise düzenleme yapılabilir'' dedi.

ZAMAN

Derin güçler devrede

PKK terörünü sona erdirmek için başlatılan çözüm sürecinde dün ilginç bir gelişme yaşandı. İmralı'da MİT yetkililerinin nezaretinde gerçekleşen, BDP'li vekillerle Abdullah Öcalan arasındaki görüşmenin tutanak altına alınan bazı kısımları yayınlandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"
  • 17.11.2020 15:17

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"

Atatürk Mahallesi'ndeki binanın yıkım çalışmalarını inceleyen Büyükçekmece Beled ...

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!
  • 16.09.2013 22:09

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!

Türkiye Gazetesi'nin yeni reklam filminin kamera arkası görüntüleri emlaktasonda ...

Neden sektörün lideriyiz? İşte cevabı...
  • 12.11.2015 17:30

Neden sektörün lideriyiz? İşte cevabı...

Gayrimenkul ve emlak haberciliği sektörünün lideri olduğumuzu bir kez daha kanıt ...

Cağaloğlu butik otel cenneti olacak!
  • 12.10.2013 14:06

Cağaloğlu butik otel cenneti olacak!

Birçok gazeteye ev sahipliği yapan Cağaloğlu, şimdilerde turistlerin en gözde me ...