maritbet girişmaritbet
Bugün gazetelerin gündeminde neler var?

Bugün gazetelerin gündeminde neler var?

Ulusal basında yer alan gazetelerin ilk sayfalarından haber başlıkları sizler için hazırlandı

 

TÜRKİYE
 
AB Komiseri Oettinger: Diz çöküp Ankara'ya yalvaracaklar!
 
"10 yıl içinde bir Alman veya Fransız Başbakanı sürünerek Ankara'ya gelecek ve 'Ne olur AB'ye katılın' diyecek"
 
 
CUMHURİYET 
 
‘AKP öncülük etti'
 
CHP Sözcüsü Koç, CHP'lilerin olaylara karışmadığını belirterek “Teröristlere prim vermeyin” diyenin AKP'li Dikmen Belediye Başkanı olduğunu anlattı. Yerel gazeteleri gösteren Koç, eyleme AKP'lilerin öncülük ettiğini söyledi. Kılıçdaroğlu da “Başbakan CHP'den özür dilemeli” dedi.
 
 
HÜRRİYET
 
Kameralar kaldırılsın
 
Telekulak Komisyonu Başkanı Ak Parti'li Aslan, "MOBESE'ler ve AVM'lerdeki kameralar kaldırılmalı. İnsanın eşinden bile mahremi var" dedi.
 
 
MİLLİYET
 
Hekimlere çağrı
 
Tam Gün Yasası nedeniyle kaybedilen hocaların tedavisinden tüm vatandaşların yararlanması gerektiğini söyleyen Bakan Müezzinoğlu "Sisteme dönmeliler" dedi
 
 
VATAN 
 
Üç isim de İmralı'dan 
 
İmralı'ya ikinci heyette isim krizi aşıldı. Öcalan, kardeşiyle Sırrı Süreyya Önder, Altan Tan ve Pervin Buldan'ı önerdi. Hükümet sıcak, karar bugün
 
 
RADİKAL
 
Tek çatı geriye gidiş
 
Radikal'e konuşan Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Ak Parti'nin yaargıyla ilgili değişiklik önerisinin Avrupa Birliği normundan, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığından geriye gidiş olduğunu söyledi. Alkan, HSYK'nın yapısına da dokunulmamasını istedi.
 
 
AKŞAM 
 
20 yıllık intikam planı 
 
Suikast planı DHKP-C'den, bilgiler memur militanlardan... 1992 yılındaki istanbul baskınında darmadağın olan örgüt, intikam için o dönemin siyasileri ile bürokratlarını hedef almış. Suikast için gerekli teknik bilgileri SGK'ya sızan iki militan vermiş
 
 
 
HABERTÜRK 
 
Diz çöküp yalvaracaklar 
 
AB komiseri, üyelik için Almanya ve Fransa'ya çattı: "10 yıl içinde Ankara'ya sürünerek gidip 'Bize gelin' diye ricada bulunacaklar"
 
 
 
SABAH 
 
Bombacılara 'Wanted' afişi 
 
DHKP-C operasyonunun perde arkası: FBI, 'Aranyor' ilanlı, ödüllü önlem istedi; Türk polisi 'Bize uymaz' dedi.
 
 
 
POSTA 
 
Eğitim seferberliği 
 
Hakkari Yüksekova'ya bağlı Yeşiltaş köyünde günlerdir kar yağıyordu. Şehit üsteğmen Çağlar Canbaz İlköğretim Okulu'nun öğrencileri ve öğretmenleri dün sabah okulun kar altında kaldığını gördü. Yine de sınıflarında ders yapmak istediler. Kar pencereleri kapamıştı, içerisi karanlıktı. Direkler devrildiğinden okulda elektrik yoktu.
 
 
BİRGÜN
 
Faşist güruha inat Karadeniz'e davet 
 
ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş, Sinop ve Samsun'da saldırıya uğrayan BDP'li vekilleri Rize'nin Pazar ilçesine davet etti. Twitter'dan açık çağrı yapan Taş, 'Barışın koşullarını hazırlamak bize düşer' dedi
 
 
 
ZAMAN
 
Bu ilaçlar eczanelerde ciklet gibi satılıyor
 
İstanbul'da 8 eczaneyi dolaşan Zaman muhabirleri, antidepresan ilacı satın almak istediklerinde “Reçeteniz var mı?” sorusu ile dahi karşılaşmadı. Oysa, insanları intihara sürüklediği iddia edilen bu ilaçların reçetesiz satışı yasak. Eczacılar, yasağı bildiklerini ancak ‘ilaç takip sistemi'nde yer almadığı için antidepresan satmalarının önünde bir engel bulunmadığını belirtiyor.
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"
  • 17.11.2020 15:17

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"

Atatürk Mahallesi'ndeki binanın yıkım çalışmalarını inceleyen Büyükçekmece Beled ...

Vatandaşlar erken saatte Ayasofya’ya akın etti
  • 24.07.2020 09:06

Vatandaşlar erken saatte Ayasofya’ya akın etti

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin açılışı için gelen vatandaşlar sabahın erken ...