maritbet girişmaritbet
Bugün gazetelerin gündeminde ne var?

Bugün gazetelerin gündeminde ne var?

Ulusal basında yer alan gazetelerin ilk sayfalarından haber başlıkları sizler için hazırlandı

 

TÜRKİYE
Türkiye Gazetesi'nin bu günkü manşetini Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın açıklamaları oluşturuyor. İmralı sürecine dikkat çeken Akdoğan, sabotajlar olacağına dikkat çekiyor.
Binalı Yıldırım'ın 3. Havalimanı açıklamaları, Selanik'te Osmanlı camilerinin yeniden ibadete açılacağı ve Amerika Başkonsolosluğu'nda yaşamını yitiren Mustafa Akarsu'nun anılması sayfanın diğer haberlerini oluşturuyor.
 
CUMHURİYET
AKP, BDP'yi suçladı... İmralı tutanaklarını sızdıranı bulmak için Meclis kameraları incelendi. Haber 'İçeriğini bıraktılar köstebek arıyorlar' başlığıyla Cumhuriyet'in manşetinde...
İçeriğini bıraktılar köstebek arıyorlar
Kürt sorununa çözümden çok anayasa ve başkanlık pazarlığı yapıldığını ortaya çıkaran tutanağın basına sızması hükümet kanadında rahatsızlık yaratırken iktidara yakın medya “köstebek” peşine düştü. Haberi yazan Durukan'ın, BDP'li Altan Tan'ın Meclis'teki odasına giriş çıkışının Meclis kamera kayıtlarıyla belirlendiği ileri sürüldü. Gazetecilerin izlenmesine tepki gösteren Parlamento Muhabirleri Derneği, TBMM Başkanlığı'ndan olayın doğru olup olmadığına ilişkin bilgi istedi.
 
HÜRRİYET
Vefa
ABD, büyükelçiliğe saldırıda ölen Türk korumayı böyle andı.
 
MİLLİYET
Esad rejiminin meşrutiyeti yok
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, kendi halkını katleden Esad'ın artık meşruiyetinin kalmadığını belirterek ''Bundan sonra yapacağı seçimlerin de önemi yok'' dedi.
 
VATAN
Kandil'e 'Barış' Harekatı
Kandil'e düzenlenen son hava harekatı, PKK içinde bazı grupların barış sürecini sabote girişimine karşı yapılmış.
 
RADİKAL
Koruyamayan polise ceza
Kadına karşı şiddette çok eleştirilen Emniyet, bir ilke imza attı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, öldürülen Ferdane Çöl'ü korumakla görevli polise maaş kesme ve terfi durdurma cezası verdi. Kocanın yargılanması da sürüyor.
 
AKŞAM
Süreç etkilenmez
Türkiye, İmralı'da Öcalan, BDP'li 3 vekil ve 1 MİT görevlisinin olduğu odadan sızan konuşmayı tartışıyor. Hükümetin tepkigösterdiği, BDP'nin 'Bizden çıkmadı' dediği notların, hassas sürece etkisini kamuoyu araştırma şirketi yöneticileri değerlendirdi.
 
SÖZCÜ
Tayyip başkan olacak Apo serbest kalacak!
Sızdırılan zabıtlar şunu söylüyor: Başkanlık için Meclis'ten destek bulamayan Erdoğan, Kürtlere yanaştı. Onlar kazanacak, Türkiye kaybedecek...
 
HABER TÜRK
Ayan beyan organ mafyası
Babasının tedavisi için böbreğini sattı, Ankara'nın göbeğindeki hastanede organı verdi, 30 bin yerine 7 bin lira alınca davacı oldu.
 
SABAH
Polise 'Kadını niye korumadın' cezası
Kadın cinayetlerinde ilk kez bir polis memuruna, koruma görevini yerine getirmediği için maaş ve terfi cezası verildi.
 
POSTA
Hayat bana zordu ama güzeldi hakkınızı helal edin
15 Kasım'da İstanbul Memorial Hastanesi'nde by-pass ameliyatı geçiren arabesk müziğin Müslüm Baba'sı 59 yaşındaki Müslüm Gürses 120 gündür yoğun bakımdaydı.
 
YENİŞAFAK
Gazetenin manşetini İmralı görüşmeleri oluşturuyor. Görüşme zabıtlarının BDP tarafından basına sızdırılması üzerine partiye olan güvenin tartışıldığı gündemde. Ayrıca Başbakan'ın yurtdışındaki eğitimli ve başörtülü Türkleri davet etmesi, Amerikan başkonsolosluğundaki anma da diğer başlıklar arasında. 
 
ZAMAN
Zaman Gazetesi farkı bir konuyu gündeme taşımış. İnsan kaçakçılığına dikkat çeken gazete Hayati Yazıcı'nın tutanak sızdırılması hakkındaki fikirlerini de sayfasına taşımış.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"
  • 17.11.2020 15:17

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"

Atatürk Mahallesi'ndeki binanın yıkım çalışmalarını inceleyen Büyükçekmece Beled ...

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!
  • 16.09.2013 22:09

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!

Türkiye Gazetesi'nin yeni reklam filminin kamera arkası görüntüleri emlaktasonda ...