maritbet girişmaritbet
BRN Yatakları çocuklar için ortopedik ve pamuklu uyku mekanları hazırlıyor

BRN Yatakları çocuklar için ortopedik ve pamuklu uyku mekanları hazırlıyor

Uykuda büyüme hormonları devreye girdiği için çocukların gelişimine uygun, ortopedik ve pamuklu yatakların tercih edilmesi gerekiyor

Çocuğunuz huysuz mu, sağlıklı büyümüyor mu? Nedeni yatak olabilir. Uykuda büyüme hormonları devreye girdiği için çocukların gelişimine uygun, ortopedik ve pamuklu yatakların tercih edilmesi gerekiyor. Dünya genelinde 50'den fazla ülkeye yatak satmayı başaran BRN Yatakları'nın Genel Müdürü Berna İlter, ailelerin çocuk yatağı seçerken dikkat etmesi gereken noktaları anlattı. “Uyusun da büyüsün” ninnisinin aslında oldukça doğru bir tabir olduğunu ifade eden İlter, çocukların rahatlığı ve sağlığı açısından en önemli ürünlerden birinin yatak olduğunu belirtti.  Büyüme hormonunun en çok uykuda salgılandığını hatırlatan İlter, şunları söyledi: “Düzenli ve yeterli uyuyan çocukların gelişimi çok daha hızlı oluyor.  Çocukların sağlıklı gelişmesi için uyku kalitesi çok önemli bir faktör. Çocukların sağlıklı gelişimi ve huysuz davranışlarına son vermek için özel yataklar tercih edilmeli. Biz de bu unsurları dikkate alarak sağlıklı nesiller yetiştirmek için araştırmalar yaptırdık. Bu araştırmalar sonucunda çocuklar için tasarladığımız yataklarda, omurganın sağlıklı oluşabilmesi için özel önlemler alıyoruz. Bizim çocuklar için özel olarak ürettiğimiz yataklar, çocukların gelişimine yardımcı olacak şekilde tasarlanıyor.”

Ani bebek ölümlerine yanlış yatak kullanımının da sebep olduğunun altını çizen İlter, aşırı yumuşak yataklarda ters dönen bir çocuğun nefessiz kalabildiğiniifade ederek, “Bizim tasarladığımız ve özellikle başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihraç ettiğimiz bebek yataklarımız, bebekler için özel dizayn edildi. BRN bebek yataklarının bir tarafı ilk 6 ay için, diğer tarafı ise 6 ay sonrası için özel sertlikler ve hava kanalları ile tasarlandı” dedi.

Berna İlter, bir anne olarak bebek yataklarının üretim safhasında ve kullanılan malzemelerde daha dikkatli olduklarını kaydederek, hijyen ve sterilizasyon noktasında BRN bebek yataklarının oldukça hassas olduğu bildirdi. İlter, tüm bebek ürünlerinin antialerjik olduğunu da sözlerine ekledi.

Normal insanlara göre dış etkenlere daha duyarlı olan bebeklerin, yataktan kaynaklanan rahatsızlıklar yüzünden sık sık uyandıklarına dikkati çeken İlter, “Dünyanın en rahat yeri” sloganıyla yola çıkan BRN yataklarıyla çocukların anne kucağındaki rahatlık hissi yaşadığını ve böylece gece boyunca deliksiz uyuyarak zeka ve beden gelişimlerini eksiksiz olarak tamamladıklarını kaydetti.

Kısaca BRN:

Türkiye'nin en büyük yatak ihracatçısı konumunda bulunan BRN yatakları, Kayseri'de ürettikleri yatakları Avrupa ve Amerika'nın yanı sıra Afrika ve Ortadoğu'daki 50'den fazla ülkeye ihraç ediyor.

Dünya genelindeki satışlarını, geçen yıl sonunda iç pazara da yayan BRN Yatakları'nın Ankara Armada, İstanbul Capacity, Arena Park, Brandium, VialandAVM'lerMasko, Samsun, Bodrum, Gaziantep PrimeMall AVM ve KKTC'de mağazaları bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vialand AVM foto galerisi emlaktasondakika.com'da!
  • 13.11.2012 13:32

Vialand AVM foto galerisi emlaktasondakika.com'da!

Bayraktar&Gürsoy ortaklığı tarafından YİD modeliyle yapılan Vialand AVM'nin altı ...

Rekorları alt üst etti, 3 milyon kişiyi ağırladı
  • 01.08.2014 13:25

Rekorları alt üst etti, 3 milyon kişiyi ağırladı

Vialand AVM, Ramazan Ayı'nda 3 milyon kişiyi ağırladı, bayramda ise 4 günde 6 mi ...

Desa Deri Vialand'deki 2 dükkanını kapattı
  • 05.07.2014 09:19

Desa Deri Vialand'deki 2 dükkanını kapattı

Desa Deri Vialand AVM'de faaliyet gösteren iki dükkanındaki ticari faaliyetlerin ...

Vialand AVM, ‘Bebek Şenliği’yle eğlencenin merkezi olacak
  • 12.06.2014 15:26

Vialand AVM, ‘Bebek Şenliği’yle eğlencenin merkezi olacak

VIALAND, 13 – 14 – 15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan geleneksel “B ...

Vialand AVM, 'Efsane İndirim' ile alışveriş şenliği yaşatacak
  • 04.06.2014 16:00

Vialand AVM, 'Efsane İndirim' ile alışveriş şenliği yaşatacak

VIALAND AVM, “Efsane indirim” günü ile tüm alışveriş tutkunlarına bugüne kadar g ...

Vialand AVM’den 1. yaşına özel eğlence dolu kampanya!
  • 09.05.2014 14:37

Vialand AVM’den 1. yaşına özel eğlence dolu kampanya!

VIALAND AVM, 1. yaşının coşkusuna ziyaretçilerini de ortak edeceği, eğlence dolu ...