maritbet girişmaritbet
Boyner ve Kürşat aileleri düğün davetlileri için Ayvalık'ta 3 oteli kapattı!

Boyner ve Kürşat aileleri düğün davetlileri için Ayvalık'ta 3 oteli kapattı!

Cem Boyner'in kızı Emine Boyner ile işadamı Mustafa Kürşat'ın oğlu Ali Kürşat, Ayvalık'ta iki gün, iki gece süren düğünle dünya evine girdi

 

İşadamı Cem Boyner ile eski eşi Bilgün Dereli'nin 23 yaşındaki kızı Emine Boyner ile Kürşat Zeytinyağlarının sahibi Ayvalıklı işadamı Mustafa Kürşat ve Fatma Kürşat'ın oğlu Ali Kürşat dillere destan bir düğünle evlendi. Cem Boyner'in Ayvalık'taki malikanesinde düzenlenen düğün ünlü işadamlarıyla jet sosyetenin ünlü isimlerini bir araya getirdi. Coca-Cola'nın Dünya Ceo'su Muhtar Kent, Rahmi Koç, Güler Sabancı, Suzan Sabancı, Hanzade Doğan, Bülent Eczacıbaşı, Cem Hakko, Halis Komili, Erol Aksoy, Hayati Kamhi, Halil Bezmen düğüne katılan ünlü isimlerdi. Yılın düğünü olarak kabul edilen organizasyonun kusursuz olabilmesi için, Cem Boyner ve eşi Ümit Boyner yoğun çaba harcadı. Bembeyaz gelinliği ile Emine Boyner zarafetiyle, damat Ali Kürşat ise beyaz smokini ve yakışıklılığıyla düğüne damgasını vurdu. 
 
FRANSA'DAN ORKESTRA GELDİ 
Fransa'dan gelen bir çigan orkestrasının eşliğinde yemeklerini yiyen davetliler, gecenin ilerleyen saatlerinde ise hareketli müzğin eşliğinde dansetti. Düğünde 700 kişilik seçkin davetli topluluğu gönüllerince eğlendi. Önceki gece kıyılan nikâh ise Ayvalık'ın ünlü Sarımsaklı sahilinin uzantısı olan Badavut Yarımadası'nda bulunan ve eski tuzla kalıntılarının olduğu bölgede, Kürşat ailesine ait bir koyda yapıldı. Nikâha balıkçı tekneleriyle gelen davetlileri, iskelede Cem Boyner ve eski eşi Bilgün Dereli ile şimdiki eşi TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner karşıladı. Genç çiftin nikâh şahitliklerini ise tanışmalarını da sağlayan Emine Boyner'in kuzeni Ayşe Saba Süner ile Aydınlı zengin bir çiftçi olduğu öğrenilen ve Ayvalık'ta yazlığı bulunan Mustafa Ünal Tapan yaptı.
 
ÜÇ OTELİ KAPATTILAR 
Davetliler, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'in kıydığı nikâhın ardından çifti kutladı. Davetliler daha sonra yine balıkçı tekneleriyle döndü. Boyner ve Kürşat aileleri davetliler için 3 oteli kapatırken, bazı davetliler ise Koç, Sabancı ve Komili ailelerinin malikânelerinde kaldı. 
 
ŞIK KIYAFETLERLE GELDİLER
Önceki gün yapılan plajdaki nikah töreninde davetliler, şort ve rahat kıyafetleriyle dikkat çekmişti. Dünkü geceye katılan davetliler arasında hanımların giydikleri birbirinden şık kıyafetlerle adeta yarıştıkları görüldü. Davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.
 
PLAJA ÇIPLAK AYAKLA GELDİLER
Badavut Yarımadası'ndaki bir koyda kıyılan nikah ilginç görüntülere sahne oldu. Gelin Emine Boyner ve damat Ali Kürşat ise Cem Boyner'e ait yatla geldikleri koyda, daha sonra küçük bir balıkçı teknesine binerek, davetlilerin alkışları arasında çıplak ayakla karaya çıktı.
 
Sabah/Suat Salgı

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Enza Home sektörünün en itibarlı markası seçildi
  • 18.03.2021 10:22

Enza Home sektörünün en itibarlı markası seçildi

Enza Home, ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Mobilya Kategorisi' ...

Boyner Grup, WEPUBLIC’in ilk mağazasını açtı!
  • 02.09.2016 10:23

Boyner Grup, WEPUBLIC’in ilk mağazasını açtı!

Boyner Grup’un yeni markası WEPUBLIC’in ilk mağazası, Akmerkez’de hizmet vermeye ...

Patronlar Ayvalık’ta komşu oldu
  • 22.07.2015 10:23

Patronlar Ayvalık’ta komşu oldu

Ayvalık, iş dünyasına yön veren patronların da gözdesi oldu. Ünlü komşular arası ...

2014'ün en çok konuşulanı o inşaat patronu oldu!
  • 24.12.2014 09:25

2014'ün en çok konuşulanı o inşaat patronu oldu!

Medya Takip Merkezi, iş dünyasında 2014'te en çok Ali Ağaoğlu ile Güler Sabancı' ...

CarrefourSA ilk gurme marketini Selamiçeşme’de açtı
  • 27.03.2014 12:43

CarrefourSA ilk gurme marketini Selamiçeşme’de açtı

CarrefourSA yeni market konsepti “CarrefourSA Gurme”yi İstanbul Selamiçeşme’de t ...

Ali Ağaoğlu, iş dünyasının en popüler ismi oldu
  • 27.12.2013 10:21

Ali Ağaoğlu, iş dünyasının en popüler ismi oldu

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) hazırladığı rapora göre, yılın en çok konuşulan iş ...