maritbet girişmaritbet
"Bodrum’dan kaçışlar başladı, kaos yaşanıyor"

"Bodrum’dan kaçışlar başladı, kaos yaşanıyor"

Turk Emlak Haber Ajansı ülkeyi saran yangınlarla ilgili son durumu Turyap Bodrum Temsilcisi Ersen Börekçi'ye sordu.

Turk Emlak Haber Ajansı, Turizm'in gözde bölgelerinde başlayan yangınlarla ilgili son durumu bölge temsilcilikleri vasıtasıyla aktarmaya devam ediyor. Muğla'nın Bodrum ilçesi Mazı mahallesi sakinleri güvenli bölgelere tahliye edilirken, alevler evlere sıçradı. Mahalleliler çaresizce evlere sıçrayan yangını söndürmek için uğraş veriyor.

Milas ilçesinin Beyciler Mahallesi'ndeki yangında rüzgarla yön değiştiren alevlerin ulaştığı Bodrum'daki Mazı Mahallesi'ne yol kenarında bir anda yükselen alevler tehlike oluşturuyor. Zabıta ekipleri, bu nedenle Aşağı Mazı ile Yukarı Mazı mahalleleri arasındaki yolu, araç trafiğine kapattı.

Konuyla ilgili Turk Emlak Haber Ajansı'na konuşan Turyap Bodrum Temsilcisi Ersen Börekçi , konuyla ilgili şunları söyledi;

”Şuan Bodrum tam anlamıyla kaos yaşıyor. İnsanlar panik halinde ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Durum okadar ciddi ki, Herkes buradan kaçmaya başladı. Oteller boşaltıldı ve rezervasyonlar iptal edildi. En önemlisi yeşilimiz yanıyor. Bir sürü canlı yok oluyor. Evler, oteller yanmaya başladı. Buradaki durumu Allah düşmanımıza bile göstermesin. Trafik deseniz tam bir keşmekeş korku ve panik havası var. İnsanlar evlerini terketti ve deniz yolu ile bölgeden kaçıyorlar.

Yangın termik santrale ulaşırsa facia olur

Şuan bildiğimiz kadarıyla yangın termik santrale çok yklaşmış durumda. Bodrum elektriksiz kalacak ilçe tam bir cehennemi yaşıyor. Termik santral yanarsa çok büyük felakete yol açmasından korkuyoruz. Şuan santralin beton mikserleri de dahil tüm araçlar yangın bölgesine su taşıyor. Bizim merkez bölgelerde şuan için yangın tehlikesi yok. Fakat burada da bazı söylentiler halkta büyük korkuya neden oldu. Dün aldığım bir haber tabi doğrulanmış bir haber değil. Ev baskınları söylentisi halkta büyük korku paniğe neden oldu. Gündoğan'da iki eve terör saldırısı olduğunu duyduk. Bu evlere yapılan saldırıda büyük katliam yaşandığı söylendi. Tabi bu söylediğim tamamen teyidsiz bilgi. Henüz doğrulayamadık.” diyerek sözlerini tamamladı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz