maritbet girişmaritbet
Betek Boya 1350 çalışanı ile Anıtkabir'i ziyaret etti!!!

Betek Boya 1350 çalışanı ile Anıtkabir'i ziyaret etti!!!

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla gerçekleşen ziyarete şirketin 81 ilden çalışanları katıldı.

Betek Boya, Cumhuriyet 100. yılı kutlamaları kapsamında 1350 çalışanı ile Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bünyesinde Filli Boya, Fawori, Tempo, Dalmaçyalı markalarını bulunduran Nippon Paint\Betek Boya, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Atatürk'ün huzuruna çıktı. Betek Boya’nın Türkiye’nin 81 ilindeki çalışanlarının katıldığı ziyarette, Aslanlı Yol'dan yürünerek, Atatürk’ün mozolesine çiçek konuldu, saygı duruşunda bulunuldu. Anıtkabir’in tüm merdivenlerini dolduran Betek Boya çalışanları, merdivenlerde Türk bayrağı açtı.

- 'Kuşaklar boyunca ilham olan bir vasiyetin emanetini yüreğimizde taşıyoruz'

Anıtkabir ziyareti Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu’nun Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı yazı ile sona erdi.

Açıklamaya göre ziyarette Küçükoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

'Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin çağdaşlaşmasına ve büyük geleceğine yürekten inanan ve bu uğurda çalışan Betek ailesi olarak huzurunuzdayız. ‘Biz kurduk, siz yaşatacaksınız.’ diyerek emanet ettiğiniz, ilke ve inkılaplarına tam bağlı olduğumuz Cumhuriyetimizin 100. yaşında, burada, yanınızda olmanın tarifsiz onuru ve heyecanı içindeyiz. Kararlılıkla, cesaretle, inançla yürüdüğünüz yolda bize ilham verdiniz, rehber oldunuz.

Aklımızda ve kalbimizde, kulaklarımızda hayat bulan 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.' sözlerinizi rehber edindik. Betek Boya olarak, 35 yıldır yılmadan çalışıyor, üretiyor, gösterdiğiniz muasır medeniyet seviyesine yürümenin haklı gururunu yaşıyoruz. Kazandırdığınız cumhuriyet değerleri, bugün ve gelecekteki varlığımızın, gelişimimizin ve çağdaşlaşmamızın en önemli teminatıdır. Ne mutlu ki bize, tüm dünyaya kuşaklar boyunca ilham olan bir vasiyetin emanetini yüreğimizde taşıyoruz. Emanetiniz Cumhuriyetimizi ve ülkemizi ilelebet ileriye taşımak, Betek ailesinin yaşam gayesi, ulvi sorumluluğudur. Ruhunuz şad olsun.'

  • Etiketler:

Yorum Yaz