maritbet girişmaritbet
Başakşehir bir bağlantı yoluna daha kavuşuyor

Başakşehir bir bağlantı yoluna daha kavuşuyor

Güvercintepe-Kayaşehir KİPTAŞ Konutları arasında inşa edilecek bağlantı yolunun Eylül ayı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir'e ilçe içi ulaşımı rahatlatacak bir bağlantı yolu daha geliyor. Güvercintepe-Kayaşehir KİPTAŞ Konutları arasındaki bağlantı yolunun yapımı, Başakşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatıldı. Zemin kontrolü tamamlandıktan sonra iş makineleri ve kamyonlar yolu şekillendirmeye başladı.

Başakşehir ile Bahçeşehir arası kısalıyor

Güvercintepe-Kayaşehir KİPTAŞ Konutları Bağlantı Yolu, Başakşehir'de birçok yolculuğu pratik hale getirecek. Başakşehirliler, Güvercintepe ya da O-3 Karayolu'nu kullanmak zorunda kalmadan, yeni bağlantı yolundan geçerek daha kısa sürede Bahçeşehir'e ulaşım sağlayabilecek. Bu yol, Başakşehir ile Bahçeşehir arasındaki ulaşımın yanı sıra, Kayaşehir KİPTAŞ Konutları'nda yaşayan vatandaşların da hayatını kolaylaştıracak. Yol hizmete açıldığında Başakşehir yönünden gelen sürücüler, Güvercintepe'nin içine girmeden evlerine ulaşabilecek. Bağlantı yolu ayrıca Başakşehir Şehir Hastanesi ile Bahçeşehir ve Şahintepe Mahalleleri arasındaki yolculuk süresini kısaltmış olacak.

“Eylül sonunda yol hazır”

Başakşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden Recep Akçağlar, yol inşaatında zemin kontrollerinin titizlikle yapıldığını söyledi. İki gidiş, iki geliş olmak üzere 4 şeritli olarak yapılan yolun, Güvercintepe girişindeki Gökdemir Caddesi ile Kayaşehir KİPTAŞ Konutları önünden geçen İstiklal Caddesi'ni birleştirdiğini ifade etti. Yolun inşaatını 1 buçuk ay gibi bir sürede tamamlayacaklarını söyleyen Akçağlar, Eylül ayı sonunda yolun kullanıma hazır hale geleceğini belirtti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: "İstanbul'da 25 bin 17 bina incelendi"
  • 30.04.2025 10:08

Bakan Kurum: "İstanbul'da 25 bin 17 bina incelendi"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: 25 bin 17 binayı ince ...

Sezdirmez: “Herhangi bir hasarın bulunmadığı söylenebilir"
  • 25.04.2025 11:00

Sezdirmez: “Herhangi bir hasarın bulunmadığı söylenebilir"

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Afet Hasarları Tespiti Daire Başkanı Tuğrul Sezdirme ...

Bakan Kurum: "Gelin hep birlikte İstanbul'umuzu dönüştürelim"
  • 24.04.2025 13:32

Bakan Kurum: "Gelin hep birlikte İstanbul'umuzu dönüştürelim"

İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD’da koordinas ...

Bakan Kurum: “TOKİ ile Malatya Kale’de kale gibi konutlar yaptık”
  • 17.04.2025 11:56

Bakan Kurum: “TOKİ ile Malatya Kale’de kale gibi konutlar yaptık”

TOKİ’nin 2020 Elazığ depreminin ardından Malatya’nın Kale ilçesine yaptığı konut ...

Ebrar Sitesi’nin yerine 775 konut inşa edildi
  • 15.04.2025 10:47

Ebrar Sitesi’nin yerine 775 konut inşa edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, asrın felaketinin merkez üssü ...

Ebruli Başakşehir’de kaçırılmayacak fırsat
  • 09.04.2025 12:01

Ebruli Başakşehir’de kaçırılmayacak fırsat

Gayrimenkul sektörünün lokomotif kuruluşları arasında yer alan ve bugüne kadar i ...