maritbet girişmaritbet
Anthony Mehran Khoi'e Hoby -  55. Albert Schweitzer Üstün Başarı Ödülü!

Anthony Mehran Khoi'e Hoby - 55. Albert Schweitzer Üstün Başarı Ödülü!

Türkiye’de 1994 yılından bu yana AVM ve ticari gayrimenkul, yatırım, kiralama ve yönetiminde lider kuruluş olan CEFIC CEO’su ve AERIUM TÜRKİYE Başkanı ve AYD (Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği) Kurucu Üyesi olan Anthony Mehran Khoi, bir süre önce New York’ta yapılan görkemli bir törenle HOBY 55. Albert Schweitzer Liderlik Ödülleri Töreni’nde US Airlines Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su W. Douglas Parker ile birlikte ödül aldı

Bu çok özel ödülü daha önce alan kişiler arasında Madeleine Albright, George H. Bush, Hillary Rodham Clinton, Walter Cronkite, Gerald R. Ford, Mikhail Gorbachev, Al Gore, Henry A. Kissinger, Barack Obama, General Colin Powell ve Ted Turner da yer almaktadır. 

Bilgi: 
20 yıla yakındır Türkiye'de çok başarılı yatırımlara imza atan ve yöneten Cefic CEO'su ve Aerium Türkiye Başkanı Anthony Mehran Khoi, aynı zamanda AVM yatırımlarını renove eden bir işadamıdır. Kiralama ve yönetimi Cefic, renovasyonu Aerium Türkiye tarafından yapılan “Palm City Mersin” AVM, 8. Küresel RLI Ödülleri (2013) töreninde “En İyi AVM Renovasyonu” kategorisinde “Jüri Özel Ödülü” kazandı. 
 
Anthony Mehran Khoi;Ülkemizde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde liderliğiyle de biliniyor. Kızılhaç ve Kızılay gönüllüsü olan Khoi, yakın zamanda Bursa ve Mersin'de Kızılay'a ve Alzheimer Derneği'ne verdiği destekler ve eğitime yaptığı katkılar ile gündeme gelmişti.

Albert Schweitzer Liderlik Ödülü, Hugh O'Brian Genç Liderler tarafından verilen en büyük onur ödülüdür. Bu ödül, kendilerini insanlık için yaptığı farklı çalışmalarla ve gençliğin eğitimi ile motivasyonu konularında liderlik vasıfları öne çıkan başarılı kişilere verilmektedir. Her yıl sunulan bu prestijli ödülün kime verileceği, Schweitzer Gala Komitesi ile HOBY Mütevelli Heyeti tarafından belirlenmektedir.

Dr. Albert Schweitzer Kimdir? 

1952 Nobel Barış Ödülü'nü alan Dr. Albert Schweitzer, 1958 yılında Hugh O'Brian'ı değişimin aciliyeti ve eğitimin gençlere kendileriyle ilgili düşünmeyi öğrenmesi konusunda etkilemiştir. Bu etkiyle Hugh O'Brian HOBY (Youth Leadership – Hugh O'Brian Genç Liderler) Organizasyonu'nu kurma girişimi başlatmıştır.

Kısaca HOBY Hakkında: 

HOBY öğrencilere neyi öğreneceklerini değil; sevgiden uzaklaşmayarak yaratıcı, kritik şekilde nasıl düşüneceklerini öğretir. Her yıl, ABD'den ve farklı ülkelerden 10.000'den fazla lise ikinci sınıf öğrencisi HOBY Liderlik Programlarına katılmaktadır. Programların %100'e yakını gönüllüler tarafından düzenlenmektedir ve gönüllülerin %65'i HOBY mezunudur. HOBY programlarına katılan 400.000'den fazla sayıda genç; yoksulluk, açlık, evsizlik, şiddet ve hastalık gibi önemli konularda farklılık yaratarak çözüm üretilmesi için katkıda bulunmaktadır.

Cefic Türkiye… Sektörün Lideri!

Cefic; yüze yakın profesyonel ekibiyle; kiralama, gayrimenkul ve alışveriş merkezi yönetim çatısı altında AVM ve ticari gayrimenkul yatırımcıları için tesis yönetimi, mülk yönetim hizmetleri yanında pazarlama, tasarım ve konsept danışmanlığı hizmetlerini de vermektedir.

Cefic 700 bin m2 üzerinde AVM alanı yönetmekte ve yılda 90 milyona yakın ziyaretçi ağırlamaktadır.

www.ceficturkey.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...