maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu: Tarkan, Türk sanat müziği albümü yaparsa sponsor olurum!

Ali Ağaoğlu: Tarkan, Türk sanat müziği albümü yaparsa sponsor olurum!

Ahaber'de Şirin Sever'in sunduğu Jurnal programına katılan Ali Ağaoğlu, birbirinden ilginç açıklamalar yaptı

 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ahaber'de Şirin Sever'in sunduğu Jurnal programına katıldı. Maslak 1453 projesinin reklamlarında oynayan Ağaoğlu, merak edilen sorulara cevap verdi. 
 
Ağaoğlu, kendi konut projelerinin reklamlarında rol almasının nedenini şöyle açıkladı: "İşimde hiçbir zaman mütavazı olmadım. Sattığı konutların arkasında bizim kadar duran yok. Bizi diğerlerinden ayıran da bu!" 
 
Reklam filminde ata binen Ağaoğlu, "Kendinizi Fatih Sultan Mehmet'le mi özdeşleştiriyorsunuz?" sorusuna: "Projenin omurgasını oluşturan caddenin boyunu 1480 metreden 1453'e düşürünce, ajansın aklına geldi fikir. Fatih, İstanbul'u fethetti, çağ değişti. Bu projeyle de konut sektörü çağ atlayacak" şeklinde cevap verdi.
 
Ali Ağaoğlu programda, evindeki fasıl gecelerine de sık sık katılan Tarkan'ı, sanat müziği albümü yapması konusunda teşvik ettiğini de söyledi: "Sanat müziğini genç nesile sevdirecek en iyi isim Tarkan. Albüm yaparsa sponsoru olmaya hazırım." 
 
Ali Ağaoğlu Brad Pitt'le birlikte rol almayı planladığı reklam için zamanlarının uyuşmadığını ve bu yüzden gerçekleşmediğini belirtti.
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...