maritbet girişmaritbet
Abdülhamit Gül Esenler’deki projeleri inceledi

Abdülhamit Gül Esenler’deki projeleri inceledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'yu ziyaret etti

Gül, Esenler Belediyesi'nin hayata geçirdiği marka projeleri yerinde inceledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül,  Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de hazır bulundu. İlk olarak Esenler Belediyesi'ne gelen Gül, burada Başkan Göksu'dan ilçede yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Marka projeleri gezdi

Daha sonra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi'nin hayata geçirdiği marka projeleri yerinde inceledi.  Esenler Belediyesi Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi, Esenler'in İyilik Kapısı EDİM, Nenehatun Mahallesi'nde yeni hizmete giren Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi ile Şehir Düşünce Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Esenler'in yanında olacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun İstanbul'da en yüksek oyu aldığını belirterek, "Başkanımız burada önemli bir başarıya imza attı. Genelde siyasette en fazla oyun geldiği yer göz ardı edilir ama biz her zaman Esenler'in yanında olacağız. Esenler'e daha fazlasını kazandıracağız" diye konuştu.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Yerel Yönetimlerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül'ü Esenler'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve destek mesajından dolayı kendisine teşekkür etti.
 

 

Yorum Yaz