maritbet girişmaritbet
88 Rue Du Rhone'u Türkiye'ye ulaşılabilir lüks saati İstanbul Edition Otel’de getirdi!

88 Rue Du Rhone'u Türkiye'ye ulaşılabilir lüks saati İstanbul Edition Otel’de getirdi!

İsviçreli saat devi Raymond Weil’in torunları Elie ve Pierre Bernheim, lüksü ulaşılabilir kılmak için; yeteneklerini, tecrübelerini ve saatçilik alanındaki uzmanlıklarını bir araya getirerek yeni bir saat markası 88 Rue Du Rhone'u kurguladı

Şeyma Subaşı, Işıl-Rüştü Reçber,Nalan Salur Aksoy, Irmak Atuk ve Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin katıldığı İstanbul Edition Otel'de gerçekleştirilen lansmanda, “88 Rue Du Rhone” markalı saatler büyük beğeni topladı.Davetliler gecede Bay J ve orkestrasının müzikleri ile keyifli anlar yaşadılar.
 
 
88 Rue Du Rhone; Zamanın Masalsı Öyküsünü Anlatan Saat…
Cenevre'nin tam kalbinden geçen ünlü Rue du Rhône caddesi, ismini aldığı nehrin yanı başında lüksün zirvesi olarak tanınır ve şehrin en saygın mağazalarının adresidir. Fakat caddenin üzerinde 88 numaralı bir kapı bulunmaz. Caddede eksik olan tek kapı numarası “88”'dir. Tam bu numaranın olması gereken arada, lüks bir vitrin yerine, ziyaretçiyi bir sürpriz bekler: Rhône Nehri…  Nehrin yeniden doğduğu bu göl, aynı zamanda beşyüz yıl önce İsviçre saatçilik sanatının da doğduğu yerdir. Yani; zamanın başladığı yer… 
 
Asırlık bir saat devinin torunları olan Elie ve Pierre Bernheim, ailede edindikleri saatle ilgili tecrübeleri kısa bir zaman önce kendi markalarını oluşturmaya adarlar ve İsviçre'nin Cenevre kentinde, zamanın başladığı yerde “88 Rue Du Rhone” saatleri ortaya çıkar.
 
 
İstanbul Edition Hotel'de düzenlenen “88 Rue Du Rhone” lansmanında markayı Türk modaseverlerle buluşturan Elie Bernheim; “88 Rue du Rhone, uzmanlık ve tutkumuzun eseridir. Kardeşim ve ben, saatçilik alanındaki köklü birikimimiz ve uzmanlığımızla yaratılan bu çok özel markayı sizlere sunmaktan kıvanç duyuyoruz. Biz, saati hiç bir zaman yalnızca bir aksesuar, sadece zamanı gösteren bir araç ya da basit bir obje olarak görmedik. Saatiniz çoğu kez yaşama bakışınızı ve kişiliğinizi yansıtır. Dünya pazarıyla aynı anda Türkiye'de yer alıyor olmaktan çok mutluyuz. Kısa zaman içerisinde markamızla, modellerimizle, kusursuz işçiliğimiz ve kalitemizle sektörde fark yaratacağımıza inanıyoruz” dedi.
 
 
88 Rue Du Rhone; Lükse Giden En Kısa Yol…
Lüks bir saati nasıl tanımlarsınız? Mükemmel, fonksiyonel ve pahalı mı?
Tüm bu bildiklerinizin son maddesini çıkarın. İsviçreli ünlü saat devi Raymond Weil'in torunları olan Elie ve Pierre Bernheim kardeşler; yeteneklerini, tecrübelerini ve saatçilik alanındaki uzmanlıklarını bir araya getirerek “88 Rue Du Rhone” ile saat meraklılarını buluşturuyor. Tarihten gelen kusursuz yetkinlikle çağdaş tasarımları, gelenekle yeniliği bir araya getiren göz alıcı bir saat koleksiyonunu tüketicilerin beğenisine sunuyorlar. İşleyişi, büyüleyici tasarımları ve erişebilir fiyatlarıyla “88 Rue Du Rhone” tüketiŞEYMA SUBASI.JPGci odaklı fiyat politikasıyla geniş bir kitleye seslenen ilk lüks İsviçre saat markası konumunda. Bernheim kardeşler zoru başararak, güzel saatlere tutkun yeni bir kuşağın beklentilerine cevap veriyor. 
 
“88 Rue Du Rhone” yeni bir kuşak ve yeni bir çağ için yaratılan yepyeni bir lüks…
 
Neden “88 RUE DU RHONE”
88'in sembolik olarak uzakdoğu kültürlerinde şans getirdiğine inanılır; kısmeti, ihtirası ve gücü simgeler. Yan yana iki sekiz falda çıktığında, bu dört yapraklı yoncanın sembolize ettiği şans ile eşdeğerdir. “88 Rue Du Rhone” logosundaki çift sekiz, akrep ve yelkovanın saatçilik geleneğinde özel bir yeri olan bir anı, 10:10'u gösterdiği bir saat kadranını temsil etmektedir. Yan yatmış sekiz figürü ise başı sonu olmayan kesintisiz bir hareket halinde birbirlerini besleyen kıvrımlarıyla matematikte sonsuz kavramının işaretidir. Anlam yüklü 8 rakamı aynı zamanda hayal gücünü de özgür bırakarak, “88 Rue Du Rhone” ve yaratıcılarının alışılagelmiş formüllerden uzaklaşmasına olanak veriyor. Binbir farklı tasarımda saatlerin kadranlarını süsleyerek, akrebin uzantısında balans ağırlığı görevini üstlenerek, kurma kolunun ucunda ya da saat çizgilerinin üzerinde belli belirsiz kendisini göstererek, markanın özgün kimliğini vurgulayan sade ve zarif bir imzaya dönüşüyor. 
 
11 Ekim 2012 Perşembe akşamı Edition Otel Balo Salo'nunda cemiyet hayatının ünlü isimlerinin, sanat ve magazin dünyasının yıldızlarının katıldığı “88 Rue du Rhone” lansmanında ilk koleksiyon, saat meraklılarının beğenisine sunuldu. Double 8 Origin adı verilen koleksiyonun en ilgi çeken modelleri ise erkekler için üretilen Double 8 Origin Black Chrono ve kadınların beğenisine sunulan Double 8 Origin Lucky Lady Diamond oldu.
 
“88 Rue du Rhone” lansmanı Bay J ve orkestrasının müzikleriyle son buldu.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şeyma Subaşı, Miami'de kafe açıyor
  • 24.01.2022 09:18

Şeyma Subaşı, Miami'de kafe açıyor

Yıllar önce Bebek’te açtığı kafesi batan Şeyma Subaşı, aynı markayı şimdi de Mia ...

Şeyma Subaşı, Miami'den yeni ev aldı!
  • 05.12.2020 09:30

Şeyma Subaşı, Miami'den yeni ev aldı!

Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı'nın, çok ...

Antalya’ya 170 ülkeden 2 milyon turist geldi
  • 21.09.2020 09:30

Antalya’ya 170 ülkeden 2 milyon turist geldi

Antalya, "Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı" kapsamında 170 ülkeden 2 milyon ...

Sancaktepe'de 6 katlı binanın temeli yerinden oynadı
  • 15.09.2020 09:53

Sancaktepe'de 6 katlı binanın temeli yerinden oynadı

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi, Kasım Sokak'ta bulunan 6 katlı binanın tem ...