maritbet girişmaritbet
2018 deprem yönetmeliğine uygun konutlar 0.69 faiz oranıyla satışta

2018 deprem yönetmeliğine uygun konutlar 0.69 faiz oranıyla satışta

Yeni Evim kampanyası adı altında İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen projeye Karmar Sakura’da katıldı.2018 deprem yönetmeliğine uygun yapılan konutlar 180 ay vadeli, 0,69 faiz oranı ile satışta.

Sıfır ev almak isteyenlere kolaylık sağlayan, 180 ay vadeli 0,69 faiz oranlı Yeni Evim kampanyasına Karmar Sakura da katıldı. İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda kampanyaya dahil olan Karmar Sakur alıcılarına 2018 deprem yasalarına uygun olarak inşa edilecek konutlar sunuyor. Kampanya dahilinde dairelerin fiyatları satış ofisi tarafından veriliyor. Kampanya hakkında konuşan Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş İstanbul’da güvenli ve konforlu olan projede, alıcılara 0,69’a inen faiz oranı, 180 aya kadar uzayan vade seçeneğiyle güvenilir bir projeden ev alma imkanı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Düzgün yapılar büyük depremde bile ayakta kaldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremde binaların zemin ve yapı güvenliğinin önemini hayati dersler vererek ortaya koyduğunu söyleyen Emrullah Yedikardeş, bu çerçevede mevzuata uygun, denetimden geçen binaların büyük depremlerde bile ayakta kalabildiğini söyledi. Emrullah Yedikardeş “Bizler geçmiş projelerimizde olduğu gibi, tüm konutları kendimiz yaşayacakmış gibi titizlik ve hassasiyetle üretiyoruz.

Deprem sonrası müşterilerimizi bilgilendirdik

Türkiye’de 2018 deprem yönetmeliği en son çıkan mevzuat. Buna uygun olarak yapılan konut sayısı henüz çok az. Bu yönetmeliği hiçbir soru işaretine yer vermeden eksiksiz bir şekilde uyguladık. Yapı denetimi, mühendislik hizmeti ve doğru projelendirmeye önem verdik. Depremden hemen sonra müşterilerimizi bu konuda bilgilendirdik. Gelen soruları detaylarıyla birlikte yanıtladık. Şimdi de 0,69 faiz, 180 ay vade gibi finansman kolaylığı sağlayan Yeni Evim kampanyasına dahil olarak, tüm müşterilerimize afet güvenliği sağlanmış konutları, en esnek finansman imkanları ile sunuyoruz” dedi.
İstanbul Bağcılar’da konforlu, kaliteli ve özel bir yaşam sunan, yeşil alanlarıyla doğayı koruyan Karmar Sakura, 241 konut ve 57 ticari üniteden oluşuyor. Basın Ekspres Yolu 15 Temmuz Mahallesinde Karmar AŞ tarafından inşa edilen Karmar Sakura, binalarda taşıyıcı sistemi aşındırarak deprem hasarını artıran korozyonu önlemek üzere su yalıtımı üst seviyede gerçekleştirildi. Ayrıca binanın dışı seramik cephe ile kaplandı.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz