maritbet girişmaritbet
Yaşam alanlarına özel kombin tasarımlar

Yaşam alanlarına özel kombin tasarımlar

Mutfak, banyo, kapı, vestiyer, dolap ve ray dolapta tasarım ve üretimi tek bir çatı altında toplayan Themore Concept; ev içindeki alanlarda, birbirini tamamlayan konsept kaplama serileriyle bir ilke imza atıyor. Farklı ürün gruplarını aynı tasarımda üreterek yaşam alanlarına derinlik ve bütünlük katan marka; bu alanda farklı zevklere hitap eden Arel, Trinity, Leia, Neo, Melisa ve Sven serileri ile dikkat çekiyor.

Tüm evinizin tek bir uzman elinden, birbiriyle uyumlu tasarımda ve yüksek kalitede bileşenlerle oluşturulmasını sağlayan Themore Concept; ev içindeki alanlarda ortak veya birbirini tamamlayan tasarımlar arayanlara özel çözümler sunuyor. Mutfak-banyo mobilyalarından kapılara, vestiyerden ray dolap kapaklarına kadar birçok alanda ortak tasarım ve uygulama kabiliyetini özellikle 6 modelinde gözler önüne seriyor. Themore Concept ev içindeki farklı ürünlere uyguladığı kombin tasarımlarla yaşam alanlarına ayrı bir hava ve bütünlük kazandırıyor.

Zamandan bağımsız, ihtişamlı ve sade formlar

Özgün çizgilerle oluşturulan mat lake yüzeyli Arel Concept, evinizin her alanında şıklığını hissettiriyor. Klasik değerlerin gücünü günümüz stiline yansıtan Trinity Concept modernleştikçe zenginleşen mat ve metalik lake renk serileriyle ihtişamlı bir sadelik sergiliyor. Narin çizgi ve tasarım detaylarıyla minimal alanlar yaratan Leia Concept lake boyalı yüzey renk seçenekleriyle yaşam alanınızda zamandan bağımsız yalın bir form sunuyor. Neo Concept serisi geçmişin gelenekçi klasik değerlerini mat ve metalik lake renkleri ile evinize taşıyor. Hayata renk katan lake boyalı neoklasik Melisa Concept yaşam alanınızda eşsiz bir görünümün anahtarını sunuyor. Dikey çizgilerin hakim olduğu, evinize şıklık ve modernlik katan Sven Concept ise özgün ruhunu evine yansıtmak isteyenlere hitap ediyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz