maritbet girişmaritbet
VitrA Red Dot’tan üç ödülle döndü

VitrA Red Dot’tan üç ödülle döndü

Vitra'nın Resincrete ve ModePaper karolarının yanı sıra, Tom Dixon imzalı Liquid banyo koleksiyonu da Red Dot’a layık görüldü.

VitrA, dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot’tan üç ödülle döndü. Yenilikçi karo sistemi Resincrete, ünlü Wallpaper* ve Elle Decoration dergilerinden aldığı tasarım ödüllerinin ardından, bu kez de Red Dot’a layık görüldü. VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Resincrete gibi, ModePaper karo serisi de Red Dot ödülü almaya hak kazandı. Tasarım ikonu Tom Dixon’ın VitrA işbirliğiyle geliştirdiği Liquid koleksiyonu da geçen yıl karolarıyla aldığı Red Dot ödülüne, bu yıl da banyo ürünleriyle layık görüldü.

Üçüncü uluslararası ödülünü aldı

EDIDA (Elle Decoration International Design Awards) ödüllerinin zemin kaplama kategorisinde birinci olan VitrA’nın Resincrete karo sistemi, mekana cesur ve ince bir dokunuş yapıyor. Red Dot ile 3. uluslararası ödülünün sahibi olan karo sistemi, şehirli yaşam alanları için doğada bulunan renklerle, modern mimarinin temel unsurları arasındaki betondan ilham alıyor.

Lansmanın ardından ilk ödül

VitrA’nın yenilikçi karo sistemi mode’dan yola çıkarak geliştirilen ModePaper serisinin lansmanı, UNICERA 2022’de yapıldı. Klasik Roma, dekoratif Fas ve Ortaçağ kemerlerinin formundan ilham alınarak tasarlanan ve bu formları modern bir yorumlama ile yansıtan ModePaper, duvar kağıdının renkli, desenli ve ince yapısını, karonun dayanıklılığıyla birleştirerek yaşam alanlarına taşıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz