maritbet girişmaritbet
Türkiye’nin ilk 6. seviye güvenlikli çelik kapısı

Türkiye’nin ilk 6. seviye güvenlikli çelik kapısı

Dayanıklılık ve direnç açısından yüksek özelliklere sahip, kaliteli çelik malzemeden ürettiği 6. seviye güvenlikli çelik kapılar ile Kale Çelik Kapı, tehlikelere karşı yüksek dayanıklılık sağlarken sektörde yenilikçi ve öncü yapısını devam ettiriyor.

Uluslararası boyutta, çelik kapıların güvenlik düzeyini ve dayanıklılığını belirlemek için çeşitli seviyeler içeren sınıflandırma sistemleri kullanılıyor. TS 12655 standardı, kapıların dayanıklılığı ve güvenlik seviyelerini belirlemek için ülkemizde kullanılan bir standartlar serisi; bu standartlara göre kapılar, düşük güvenlik olan RC1'den yüksek güvenlik olan RC6'ya kadar çeşitli seviyelerde sınıflandırılıyor. Hırsızlık ve güvenlik tehditlerine karşı üstün koruma sağlamak üzere tasarlanmış kaliteli kilit ve güvenlik sistemleri sunan marka, tüm uluslararası standartları bir araya getirerek Türkiye’de üretilen en üst kriter olan 6. seviye çelik kapıları müşterileriyle buluşturuyor.

Güvenlikte en üst seviye

Türkiye’de bir ilk olan 6. seviye çelik kapılar, dayanıklılık ve direnç açısından yüksek özelliklere sahip kaliteli çelik malzemeden üretiliyor. 1,5 ila 2 mm kalınlığında çelik levhalar kullanılarak tasarlanan bu çelik kapılar, güçlü ve karmaşık kilit sistemleriyle donatılarak kullanıcılar için maksimum güvenlik standartları sağlıyor. Güvenlik için tercih edilen bu kilitler, zorlamalara, kırılmalara ve diğer saldırı türlerine karşı yüksek düzeyde koruma sunuyor. 6. seviye çelik kapılar özellikle, bankalar, mücevherat dükkanları, hükümet binaları, askeri tesisler ve diğer yüksek güvenlik gerektiren alanlar için ideal bir tercih olarak öne çıkıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz