maritbet girişmaritbet
Silverline ile Ramazan'a özel hafif lezzetler

Silverline ile Ramazan'a özel hafif lezzetler

Kalabalık sofralarda yemek yemenin en keyifli zamanlarından biri de Ramazan ayı gelince yaşanıyor. Tasarım ve fonksiyonelliği teknoloji ile buluşturan Silverline, Ramazan ayında da lezzetli yemeklerin mimarı oluyor. Özel tariflerle oluşturulan en hafif ve sağlıklı iftar menüleri, Silverline’ın BO65E4 fırını ile hazırlanıyor.

Silverline, kullanıcı odaklı tasarım çizgisiyle mutfakta geçirilen zamanı daha konforlu ve pratik hale getiriyor. Teknoloji odaklı tasarımları ile yemek yaparken hayatı kolaylaştıran Silverline, 72 litre net iç hacme sahip BO65E4 fırın ile geniş tepsilerde yemek yapma ve kalabalık misafirleri rahatlıkla ağırlama imkanı sunuyor. Özellikle ramazan sofralarında sağlıklı pişme sürecinden geçen hafif fırın yemekleri tercih ediliyor. Gelişmiş dijital zamanlayıcı ve alarm sistemi ile yemekler planlanan sürede, tam olması gerektiği gibi sağlıklı pişiyor. BO65E4 fırının buz çözme özelliği ile dondurucudan çıkarılan ürünler, çözdürülerek hemen kullanıma hazır hale gelebiliyor.

Kalabalık sofralar sonrası fırın temizlemek çok kolay

Kolay temizleme özelliğiyle yemek sonrası temizlik yükünü ortadan kaldıran fırınlar, kullanıcısına zamandan tasarruf sağlıyor. Temizliği kolaylaştırmak için geliştirilmiş buhar teknolojisi bulunan BO65E4 fırınlarda ısı, suyu buhara dönüştürüyor ve yumuşayan yiyecek atıkları zahmetsizce temizleniyor. Rahat temizlik için fırın kapı camları ve yan tel raflar kolayca takılıp çıkarılabiliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz