maritbet girişmaritbet
Mutfaklarda Themore Concept etkisi!

Mutfaklarda Themore Concept etkisi!

Bu yazı Themore Concept ile yenilenmiş mutfaklarınızda yaşayın.

Yaza kucak açılan bu günlerde, yaşam alanlarının kalbi mutfaklarda da değişim için yeni fikirler aranıyor. Evler ve yazlıklarda başlayan yenilenme telaşı en çok mutfak ve banyolarda görülüyor. Dekorasyonda yüksek modanın izlerini hissetmek isteyenlere daha çok sadelik, göz yormayan doku ve modern görünümler önerilirken, mutfaklar için açık renkler ve özellikle yazlık mutfaklarda yüzey malzemeleri lake ve doğal ahşap ürünler öne çıkıyor. Daha fazlasına tutku duyarak, kullanıcıların beklentilerini merkezine alan Themore Concept, zengin ürün portföyü ile bu yazın trendlerini ve yeni dekorasyon fikirlerinizi hayata geçirmenizi sağlıyor.

Yazın gelmesiyle birlikte her evin en önemli mekânı olan mutfaklarda değişim telaşı yaşanıyor. Mutfağın mimarisi ve evde yaşayanların kullanım alışkanlıkları; mutfağı aileye özel yapıyor. Kullanıcıların isteklerini doğru anlayan, tecrübesi sayesinde en uygun malzeme, renk, kombin gibi çözüm önerileriyle hayatları kolaylaştıran Themore Concept, her zevke uygun renk ve tasarımlarıyla yazın trendlerini belirleyerek, hayalinizdeki mutfağı evinize getiriyor.

Yaşam alanınıza tatil havasını davet edin

Kişiselleştirilebilir banyo, mutfak, kapı, dekorasyon ürünleriyle yaşam alanlarınızı güzelleştiren Themore Concept, bu yazın trendlerini en iyi yansıtan Kayra Mutfak Modeli ile mutfaklara modern ve yeni nesil bir görüntü taşıyor. Rahat kullanım, fonksiyonellik, ergonomik ve şıklığı bir araya getiren tasarım; her zevke özel 26 farklı renk skalasının yanında, yepyeni yüzüyle mutfağınızı daha ferah ve etkileyici hale getiriyor.

Yazın tercihi açık renkler

Mutfaklarda ışık genelde tek bir pencereden girdiği için açık renkler tercih edilirken, yazlık mutfaklarda yüzey malzemeleri lake ve doğal ahşap olan ürünler ön plana çıkıyor. Ahşapla kombin yapılan Themore Concept tasarımları, mutfaklara modern ve doğal bir havayla birlikte samimiyet atıyor.

Themore Concept’in yeni mutfak tasarımlarında fümeden, gece mavisine, kaşmirden sıcak antrasite varana kadar, ilham veren inovatif renk seçenekleri bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz