maritbet girişmaritbet
Mobilyada, Düğün Sezonuna özel “Tek taşla, iki fırsat”

Mobilyada, Düğün Sezonuna özel “Tek taşla, iki fırsat”

Evgör Mobilya, yeni bir yaşam kurmayı hayal eden çiftler için düğün sezonuna özel “Tek taşla iki fırsat” kampanyası başlattı. 

Firma, Nisan ayında başlayıp yaz boyunca devam edecek kampanya kapsamında, avantajlı fiyatlarla satışa sunulan seçili düğün paketlerinden herhangi birini alan çiftlere, tek taş pırlanta yüzük hediye ediyor. Fırsattan yararlanmak isteyenler, Evgör Mobilya mağazasını ya da Evgor.com.tr adresini ziyaret ederek alışverişlerini yapabilirler. Ülke geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti veren firma, taksit seçeneklerinin yanı sıra peşinödemelerde ise yüzde 20’ye varan indirim sunuyor.

Mobilyada yeniliklerin öncüsü Evgör, uygulamaya koyduğu “Düğün Sezonu Kampanyası” ile oturma grubu, yemek ve yatak odası takımlarından oluşan seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan tüm çiftlere tek taş pırlanta yüzük hediye ediyor. Tek taşla iki fırsat sunan kampanyadan yararlanmak isteyenler, beğendikleri mobilyaları Evgor.com.tr adresinden sipariş verebilirler.

Evgör Mobilya’nın yeni evlenecek çiftlere yönelik düğün paketleri ve tek taş pırlanta yüzük hediyesi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ve www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz