maritbet girişmaritbet
LG ürünleri daha kaliteli bir yaşam sunuyor

LG ürünleri daha kaliteli bir yaşam sunuyor

Değişen yaşam koşulları, farklılaşan ihtiyaçlar ve tüm bu koşullara bağlı olarak günden güne farklı yöne evrilen talepler…

Tüketiciler artık günün hızına ayak uyduracak, hayatlarını kolaylaştırırken, kendilerine zaman kazandıracak ürünleri tercih ediyor. Teknoloji lideri LG, tüketicilerin daha kaliteli bir yaşam sürebilmesi için son teknolojiye sahip ürünleriyle onlara destek oluyor. LG ürünleri, gerek ev işleri, gerek günlük planlamaları gerekse de hobileri sırasında kullanıcıların en büyük yardımcısı haline geliyor.

Geçtiğimiz yıl tüm insanlığa yaşam koşullarının bir anda değişebileceğini, günlük ihtiyaçların, beklentilerin her an farklılaşabileceğini gösterdi. İçinden geçtiğimiz bu ilginç dönem aynı zamanda günümüzü kaliteli geçirmenin, tüm yaşamımıza kalite katmanın temel adımı olduğunu da bir kez daha hatırlatmış oldu. Kaliteli yaşam kavramından çıkan anlam kişiden kişiye değişse de, her tanımın içerisinde mutlaka kendine, sevdiklerine ve hobilerine zaman ayırmak yer alıyor. Tüketicilerine daha kaliteli ve konforlu bir yaşam sunmak için geleceğin teknolojisini kullanan LG, geniş ürün yelpazesi ve tüketici odaklı yenilikçi yaklaşımı ile tüm beklentileri karşılıyor.  

Her şeyin başı sağlık

Her şeyin başının sağlıklı bir bedenle, sağlıklı bir ortamda yaşamak olduğunu bilen LG, özellikle farklı sağlık koşulları içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde tüketicilere minimum zamanda ekstra hijyen sunuyor, teknoloji sayesinde bir evin nasıl daha yaşanabilir ve hijyenik olacağını gösteriyor. LG, tüm dünyadaki tüketicilerin hijyen ihtiyacına doğanın içerisinden gelen bir çözümle yanıt veriyor. LG tarafından sunulan ve başta çamaşır ve bulaşık makinesi olmak üzere birçok LG ürününde kullanılan “Buhar” teknolojisi, sadece temiz bulaşık ve çamaşırlar sunmakla kalmıyor, bakteri ve alerjenlerin yüzde 99,9'unu yok etmesiyle de önemli bir görevi üstleniyor. Üstelik sert kimyasallar içeren ve potansiyel olarak tehlikeli deterjanların kullanımını da önlemiş oluyor. LG Styler ise, tıpkı LG çamaşır ve bulaşık makinelerinde olduğu gibi, buharın gücünü kullanarak giysileri tazeliyor, zararlı bakterileri ve mikropların yanı sıra, hoş olmayan kokuları ortadan kaldırıyor. LG'nin buhar teknolojisinin sanitize etme ve kokudan arındırma özelliği, LG ev aletleri ürünlerinin sevdiklerine sağlayabileceği farklı bir değer olarak sunuluyor.

LG, NatureFresh Buzdolaplarıyla da sağlıklı bir bedenin olmazsa olmazlarından taze ve sağlıklı beslenmeye katkı sağlıyor. LG NatureFresh Buzdolapları yiyecekleri 7 güne kadar ilk günkü tazeliğinde saklayabiliyor.  

Tüketicilerin sağlığını ve güvenliğini sağlamaya yardımcı olan LG PuriCare Giyilebilir Hava Temizleme Cihazı ve LG Akıllı Termal Kamera gibi çığır açan ürünler, LG'nin tüketicilere daha iyi bir yaşam sunma misyonunun bir kez daha altını çiziyor. Yine LG tarafından hijyenik ortamlar sağlamak ve sağlık risklerini en aza indirmek için tasarlanan CLOi robotları yüksek insan trafiğinin olduğu alanların dezenfekte edilmesinden kapıdan kapıya teslimat yapmaya ve yemek servisine kadar çeşitli ortamlar ve görevler için kullanılabiliyor. 


Ev uzaktan da yönetilir

Yapay zeka özelliği ile ev sınırlarını genişleten ve bunu bir misyon haline getiren LG, “Yapay Zeka” özellikli ve “bağlantılı” beyaz eşya, iklimlendirme çözümleri, TV, ses sistemleri ve cep telefonlarıyla kullanıcıların hayatlarına konfor katıyor. Yapay zeka sayesinde, eşyaları sadece işlevi ile sınırlandırmayan LG, bir akıllı televizyonu kişisel asistana, bir buzdolabını ise içerisindeki ürünlere göre yemek tarifi veren bir şefe dönüştürebiliyor. Paket barkodunu tarayarak önceden hazırlanmış seçili yemekler için doğru fırın ayarlarının uygulanmasına olanak tanıyan Scan-to-Cook (Pişirmek İçin Tara) gibi yeni özellikler ise, ev idaresini daha da zahmetsiz hale getirecek hizmetler arasında yer alıyor.

ThinQ™ uygulaması ise, tüm bu ürünlerin uzaktan yönetilebilmesini sağlıyor. Kullanıcılar, ev dışında olsalar dahi cihazlarını çalıştırabiliyor, programlayabiliyor ya da çalışmalarını sonlandırabiliyorlar. Böylelikle, ev işlerini dert etmeden kendilerine ayırabilecekleri zamanları oluyor. 

 
Her yer ev, her yer ofis

Günümüz koşulları, tüketicilerin ev konforlarını gittikleri her yere taşımasını, ofis yaşamını her yerde ise kesintisiz şekilde sürdürmelerini gerektiriyor. LG, tüketicilerine kesintisiz bağlanabilirlik deneyimini araçlarında da yaşarmak için çalışıyor. LG'nin arabaları ev ve ofise sorunsuz bir şekilde bağlayan webOS Auto'dan yararlanarak araç içi deneyimi yeniden şekillendirecek Alluto kullanıcıların arabada bile diledikleri içeriklere ulaşmalarını sağlayacak.

Tüketicilerden gelen talep ve farklılaşan ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam eden LG, kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamada ileri teknolojisiyle ürünler sunmaya devam ediyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!
  • 18.01.2023 09:33

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!

LG, dünyanın en prestijli teknoloji fuarındaki bol ödüllü geçmişine, aldığı 220' ...

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor
  • 06.01.2023 17:35

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor

Devrim niteliğindeki yeni M3 modeli, üstün görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra ...

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak
  • 15.12.2022 15:29

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak

LG Electronics (LG), yeni LG InstaView Fransız kapılı buzdolabını CES 2023'te ta ...

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor
  • 10.11.2022 16:52

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor

Enerji tasarrufu yapmayı çok daha kolay hale getiren LG ThinQ ile tüketicilerin ...

LG, "geleceğin evlerine" iklimlendirme çözümleri sunuyor
  • 25.10.2022 17:13

LG, "geleceğin evlerine" iklimlendirme çözümleri sunuyor

"Geleceğin Kuantum Evleri Semineri" serisine başlayan LG, tüketicileri çevre dos ...

LG, Kentpark AVM’de yeni nesil OLED TV’lerini sergiliyor
  • 23.09.2022 16:33

LG, Kentpark AVM’de yeni nesil OLED TV’lerini sergiliyor

LG Türkiye, 23-25 Eylül'de Ankara Kentpark AVM’de kurulacak OLED Pop-Up Store’da ...