maritbet girişmaritbet
LG InstaView buzdolapları ile 2021'de daha çok hijyen!

LG InstaView buzdolapları ile 2021'de daha çok hijyen!

InstaView Door-in-Door ve UVnano ile, daha fazla hijyen, kusursuz stil ve LG’nin kanıtlanmış taze gıda teknolojisi bir arada.

Önümüzdeki ayın ilk sanal CES'inde, LG Electronics (LG), daha fazla kullanıcı rahatlığı için geliştirilmiş özelliklere ve tasarım yeniliklerine sahip yeni InstaView® Door-in-Door® buzdolaplarını tanıtacak. Şık buzdolabı, InstaView Door-in-Door sisteminde daha büyük bir cam panel ve dahili su dağıtıcısında ise, gelişmiş hijyen için UVnano™ teknolojisi bulunuyor. InstaView, ses tanıma özelliği ile mutfakta eller serbest kullanım rahatlığını yepyeni bir düzeye taşıyor.

Kullanıcı rahatlığını artırma becerisiyle dünyanın dört bir yanındaki tüketiciler tarafından sevilen LG InstaView Door-in-Door, 2021 için daha da iyileştirildi. LG InstaView'da bulunan şeffaf cam panele iki kere tıklandığında buzdolabının içi aydınlanıyor. Door-in-Door özelliği ise, sık kullanılan ürünleri el altında tutmak için uygun bir alan sağlayarak içerideki soğuk hava kaybını azaltıyor. 2021 buzdolabında renkli bir cam panel ile sağlanan yeni tasarım, Seamless InstaView Door-in-Door buzdolabının düz paslanmaz çelik tasarımını ve zarif estetiğini tamamlıyor. InstaView penceresi önceki modellere göre yüzde 23 daha büyük olduğu için içeride ne olduğunu görmek her zamankinden daha kolay hale geliyor.

LG'nin yeni InstaView buzdolapları artık, zahmetsiz ve etkili bir şekilde, hijyenik ve mikroplardan arındırılmış bir su kaynağı sağlamak için ışığın gücünü kullanan LG'nin UVnano teknolojisini içeriyor. İlk olarak 2017 yılında şirketin üst sınıf su sebilleri ile piyasaya sürülen UVnano, buzdolabının su kaynağı musluğundaki bakterileri yüzde 99,99'a kadar gidermek için saatte bir çalışıyor1. Kullanıcılar daha sık hijyen sağlamak için, bir düğmeye basarak UVnano özelliğini etkinleştirebiliyorlar.

CES 2021 İnovasyon Ödülleri “En İyi İnovasyon Ödülü”nü kazanan, ses tanıma özellikli LG InstaView buzdolabı mutfakta geçirilen zamanı daha verimli ve daha rahat hale getiriyor. Artık kullanıcılar alışverişten elleri kolları dolu olarak döndüklerinde, buzdolabının kapısını açmaya çalışmakla uğraşmayacak, sadece sesli olarak “buzdolabının kapısını aç” komutunu verecekler. LG'nin interaktif ses teknolojisi aynı zamanda, buzdolabına günün ajandasını sormayı veya buz ve su sebillerinin durumunu kontrol etmeyi mümkün kılıyor2. Kullanıcılar, Amazon Dash Replenishment ile, Amazon hesabını LG ThinQ uygulamasına bağlayarak yedek su filtreleri gibi sarf malzemelerini otomatik olarak sipariş edebiliyorlar.

Serideki her yeni InstaView ürünü, LG'nin kanıtlanmış tazelik artırıcı sistemleri LINEARCooling™ ve DoorCooling+™ içeriyor. LINEARCooling, yiyeceklerin bozulmasının ana nedeni olan sıcaklık dalgalanmalarını en aza indiriyor3. Aynı anda DoorCooling+, stratejik olarak konumlandırılmış bir havalandırma deliğinden güçlü hava akışını dağıtarak tüm buzdolabı bölmesini eşit şekilde soğutuyor4.

Geçen yıl InstaView Fransız Kapılı buzdolaplarında piyasaya çıkan LG Craft Ice™ şimdi 2021'de Side-by-Side (yan yana) InstaView buzdolaplarına geliyor. LG Craft Ice sistemi tarafından üretilen iki inçlik, yavaş eriyen buz topları, içecekleri daha uzun süre soğuk tutarken harika görünmesini sağlıyor. 

LG Electronics Beyaz Eşya & İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol, “Bu zor yıl boyunca LG cihazlarının popülaritesi bizi oldukça şaşırttı. 2021'de heyecan verici ürünler sunmak için tüketici ilgisindeki artıştan yararlandık ve ürün yeniliğinin sınırlarını zorladık” şeklinde konuştu.

2021 LG InstaView buzdolabı serisi, 11 Ocak'tan itibaren CES 2021'de LG'nin sanal fuar standında sergilenecek. 2021 LG InstaView buzdolabı serisinin Türkiye'de satışa çıkacağı tarih henüz netlik kazanmadı.

1- 2020 yılında TÜV Rheinland tarafından, normal ev kullanımı ortamında, toplam 24 saat sonra, ürünün UV LED'ine 10 dakika süreyle maruz kaldıktan sonra damıtılmış su numunelerinde Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa'nın azalmasını ölçen LG test yöntemi kullanılarak değerlendirilmiştir. Gerçek sonuçlar, çevre koşullarına ve kullanıma bağlı olarak değişebilir. Ürün, sağlıkla ilgili koşulları içermez veya iyileştirmez ve ürünle filtrelenen suyun mikrobiyolojik parçacıklar gibi kirleticilerden arınmış olacağını garanti etmez.

2- Sesli asistan özelliği, LG ThinQ uygulamasının Wi-Fi aracılığıyla bağlanmasını gerektirir. Sesli asistan sonuçları, kullanıcının sesinin düzeyine, tonlamaya ve ortam gürültüsüne göre değişebilir.

3- Alt Dondurucu GBB72NSDFN (± 0,5C °), Fransız Kapı GF-L570PL (± 0,5C °), Yan Yana Yan J811NS35 (± 0.5C °), Üst Dondurucu B607S (± 0.5C °) ve Üst Dondurucu B606S (± 1.0C °), yüksüz ve normal sıcaklık ayarında, LG modelleri arasında taze gıda bölmesindeki ortalama tepeden tepeye sıcaklık dalgalanmasını ölçen LG'nin dahili test yöntemini kullanan UL test sonuçlarına dayanır. Sonuçlar gerçek kullanımda farklılık gösterebilir.

4- Üst sepetteki suyun sıcaklığının DoorCooling+ ve Non-DoorCooling+ modelleri arasında düşmesi için gereken süreyi karşılaştıran LG'nin dahili test yöntemini kullanan UL test sonuçlarına dayanmaktadır. DoorCooling + kapı açıldığında duraklar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!
  • 18.01.2023 09:33

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!

LG, dünyanın en prestijli teknoloji fuarındaki bol ödüllü geçmişine, aldığı 220' ...

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!
  • 28.12.2022 15:19

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!

LG Electronics (LG), aralarında buzdolapları, çamaşır makineleri, kurutucular, f ...

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!
  • 26.12.2022 10:52

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!

LG Electronics (LG), müşteri deneyimi ve değeri sunmak için CES 2023'te, yeni yü ...

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!
  • 22.12.2022 16:32

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!

2019 yılından bu yana hız kesmeden mağaza açan LG, 2023 yılında da kendi mağazal ...

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor
  • 10.11.2022 16:52

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor

Enerji tasarrufu yapmayı çok daha kolay hale getiren LG ThinQ ile tüketicilerin ...

LG ultra geniş monitörlerle tüm ayrıntılar tek ekranda!
  • 21.10.2022 16:12

LG ultra geniş monitörlerle tüm ayrıntılar tek ekranda!

LG Electronics'in (LG) yeni teknoloji ürünü LG UltraWide, monitörler hem iş hem ...