maritbet girişmaritbet
LG Electronics, Ankara'daki 12. mağazasını açtı

LG Electronics, Ankara'daki 12. mağazasını açtı

LG Electronics, Ankara’nın 12. LG Brandshop’unu Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ın katılımıyla hizmete açtı.

Türkiye’de 57 mağaza ile hizmet veren LG, Çankaya Beytepe’de açılan yeni mağazasıyla tüketicileriyle buluşmaya devam ediyor. LG, yılsonuna kadar 25 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

2021 yılında 11 yeni LG Brandshop açan LG, bu sayıyı yıl sonuna kadar 82’ye çıkartmayı hedefliyor. Türkiye yatırımlarına önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam edecek olan LG, ileri teknolojisini tüketicileriyle, kendi mağazaları aracılığı ile buluşturmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Ankara, Çankaya’da, Ankara’nın 12. LG Brandshop’unu hizmete sunan LG’nin mağaza açılışına ATO Başkanı Gürsel Baran da katıldı.

İçerisinde bulunan LG ThinQ Deneyim Alanı ile tüketicileri geleceğin teknolojileri ile buluşturan LG Brand Shop’ta LG ThinQ teknolojisi sayesinde birbiriyle konuşan ve uzaktan yönetilebilen LG ürünleri ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor.

İleri Teknolojiye Sahip Ürünler Açılışa Özel Fırsatlarla Sunuluyor

Ankara Çankaya’da bulunan LG Brandshop’ta, LG’nin son teknolojiye sahip ürün ve hizmetleri açılışa özel indirimler ve sürpriz fırsatlarla tüketiciyle buluşuyor. Mağazada, LG’nin son teknoloji ile donatılmış beyaz eşya, TV, ses sistemi, hoparlör ve klima sistemlerinin yanı sıra, birbiriyle konuşan cihazlardan uzaktan yönetilebilen beyaz eşyalara, kişisel asistan görevi gören TV’lere kadar yeni nesil teknolojileri sergileniyor. Kapıyı açmadan üzerindeki ekran yardımıyla içerisindekileri gösteren buzdolabı LG InstaView, yiyecekleri klasik buzdolaplarına göre, 7 güne kadar uzayan süreyle ilk günkü tazeliğinde tutan NatureFresh, iki farklı çamaşırı, iki farklı bölmede tek seferde yıkayabilen LG TwinWash çamaşır makineleri, iki yerine dört yıkama kolu ve Steam (Buhar) teknolojisi ile ekstra temizlik sağlayan, alerjenleri yüzde 99,9’a varan oranda yok eden çamaşır makineleri, yine Steam teknolojisinin gücü ile çalışan bulaşık makineleri, yapay zekaya sahip 2021 serisi TV’ler, UV Nano teknolojisi ile serin ve ferah havanın yanı sıra, hijyenik hava da sunan 2021 model klimalar mağazanın ilgi çeken ürünleri arasında yer alıyor. 

Ev İşleri iz Evde Yokken de Yapılabilir

LG’nin ThinQ platformu sayesinde, ev sahipleri, çamaşır makinelerinden klimalara, buzdolaplarından televizyonlarına kadar çeşitli ev ürünleriyle etkileşimde bulunabiliyor. Örneğin ev sahipleri, uygulama ile çamaşır makinelerini uzaktan harekete geçirebiliyor, klimayı işten dönmeden önce 5 dakika önce çalışacak şekilde programlayabiliyor. Yapay zekaya sahip LG ThinQ AI platformu, LG OLED ve Nanocell TV’lerin ses komutu ile kontrol edilebilmesine olanak tanıyor. LG ThinQ ayrıca, aynı cihazları birbirinden değişik şekillerde kullanan evdeki farklı kullanıcılarla senkronize olarak çalışıyor. Başka bir deyişle, her bir kullanıcın neyi sevdiğini ve nasıl davrandığını inceliyor ve evdeki her bir kişi için kişiselleştirilmiş deneyimler sunuyor.  LG’nin ThinQ platformu, her bir cihazın sorunlarının nasıl giderileceği ve kolaylıkla yönetileceği konusunda da öneriler sunuyor. Örneğin; çamaşır makinesinin içinin iyice temizlenmesi gerektiğini veya ev sahibinin çok fazla deterjan kullandığını söyleyebiliyor, gerektiğinde kendiliğinden teknik servisi arayarak kayıt oluşturabiliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!
  • 18.01.2023 09:33

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!

LG, dünyanın en prestijli teknoloji fuarındaki bol ödüllü geçmişine, aldığı 220' ...

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!
  • 28.12.2022 15:19

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!

LG Electronics (LG), aralarında buzdolapları, çamaşır makineleri, kurutucular, f ...

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!
  • 26.12.2022 10:52

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!

LG Electronics (LG), müşteri deneyimi ve değeri sunmak için CES 2023'te, yeni yü ...

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!
  • 22.12.2022 16:32

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!

2019 yılından bu yana hız kesmeden mağaza açan LG, 2023 yılında da kendi mağazal ...

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor
  • 10.11.2022 16:52

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor

Enerji tasarrufu yapmayı çok daha kolay hale getiren LG ThinQ ile tüketicilerin ...

LG ultra geniş monitörlerle tüm ayrıntılar tek ekranda!
  • 21.10.2022 16:12

LG ultra geniş monitörlerle tüm ayrıntılar tek ekranda!

LG Electronics'in (LG) yeni teknoloji ürünü LG UltraWide, monitörler hem iş hem ...