maritbet girişmaritbet
LG, bahar temizliğinin vazgeçilmez yardımcısı

LG, bahar temizliğinin vazgeçilmez yardımcısı

Bahar ayları kendini hissettirmeye başlar başlamaz, evlerde detaylı bir temizlik telaşı başlıyor.

Detaylı temizlik her ne kadar yorucu ve ürkütücü görünse de uygun ürünler ve doğru planlama ile kısa sürede halledilebiliyor, hatta keyifli hale bile gelebiliyor. 

Ağaçlar yeşillenmeye, bahar çiçekleri filizlenmeye, doğa uyanmaya başladı... Yenilenme zamanı olarak bilinen bahar, evler için de temizlenme ve yenilenme anlamına geliyor. Bahar temizliğinin uzun ve yorucu süreci, LG teknolojisi ile geliştirilmiş ürünler sayesinde kolay ve keyifli hale geliyor. Kışlık giysilerin yıkanıp kurutulup kaldırılması için LG çamaşır makineleri ve kurutucular, evin köşe bucak tozdan arındırılması için LG A9 CordZero kablosuz dikey süpürge, tertemiz, parıldayan bulaşıklar için LG bulaşık makinesi, tüm bu işleri yaparken keyifli zaman geçirmek için ise güzel bir müzik ve LG TONE Free kulaklıklar yeterli oluyor. Temizlik bittiğinde yorgunluğu atmak için ise, LG klima ya da LG CeilingFan altında, LG Akıllı TV eşliğinde uzanmak yeterli. 

Buharla pırıl pırıl

LG'nin doğadan ilham alan buhar teknolojisi, çamaşır ve bulaşıkların tertemiz olmasını sağlarken, ekstra hijyen de sunarak bir bahar temizliğinden isteneni tam anlamıyla sağlıyor. LG markalı çamaşır ve bulaşık makinesi ile kurutucularda kullanılan “Buhar” teknolojisi, bakteri ve alerjenlerin yüzde 99,9'unu da yok ederek gerçek bir arınma sağlıyor. Ev, köşe bucak tozlardan temizleme işi ise, LG A9 CordZero'da. LG A9 CordZero kablosuz dikey süpürge, AEROSCIENCE teknolojisi ile tozlardan arınmış adeta parıldayan bir ev oluşturulmasına yardımcı oluyor. Üstelik, 80 dakikalık pil ömrü ile temizliği asla yarım bırakmıyor. 

Planlı temizlik ThinQ ile çok kolay

Evdeki cihazların uzaktan yönetilmesine imkan tanıyan LG ThinQ teknolojisi, temizlik yaparken de çok işe yarıyor. Kullanıcılar, makinenin yanına gitmeden yıkama programı seçebiliyor, değiştirebiliyor, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ya da kurutucuyu çalıştırıp kapatabiliyorlar. Üstelik yıkama programının bitip bitmediğini takip etmelerine bile gerek kalmıyor. Çünkü LG ThinQ, işlem biter bitmez cep telefonuna uyarı gönderiyor. Böylelikle, LG kullanıcıları diğer ev işlerini hallederken, bir yandan da çamaşırları düşünmek zorunda kalmıyorlar. 

Temizlik sonrası keyif zamanı

LG ürünleri ile temizliği de bir keyif zamanına dönüştürmek mümkün. Kullanıcıların, MERIDIAN teknolojisinin üstün ses kalitesini her an yanlarında taşımalarını sağlayan LG TONE Free kablosuz kulaklıklar, sevilen müzik eşlinde yapılan temizliği bir eğlenceye dönüştürüyor. Üstelik TONE Free kulaklıklar UVnano şarj kutusu sayesinde kulaklıkları şarj ederken temizleyerek bakterileri yok ediyor. 

LG ürünleri ile yapılan detaylı bahar temizliği sonrası ise, LG projeksiyon cihazı ya da Akıllı TV'lerinden birisinin karşısına kurulup güzel bir film açmak, doğal bir serinlik sağlamak için de LG klima ya da LG CeilingFan'ın yardımına başvurmak tüm yorgunluğu alıp götürüyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: Ülkemizin en büyük şehir parkı için gün sayıyoruz
  • 03.04.2023 14:30

Bakan Kurum: Ülkemizin en büyük şehir parkı için gün sayıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum "Ülkemizin en büyük şehir pa ...

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!
  • 18.01.2023 09:33

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!

LG, dünyanın en prestijli teknoloji fuarındaki bol ödüllü geçmişine, aldığı 220' ...

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor
  • 06.01.2023 17:35

LG, Signature Oled M modeli televizyonları satışa sunuyor

Devrim niteliğindeki yeni M3 modeli, üstün görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra ...

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak
  • 15.12.2022 15:29

LG, CES 2023'te yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabını tanıtacak

LG Electronics (LG), yeni LG InstaView Fransız kapılı buzdolabını CES 2023'te ta ...

LG, "geleceğin evlerine" iklimlendirme çözümleri sunuyor
  • 25.10.2022 17:13

LG, "geleceğin evlerine" iklimlendirme çözümleri sunuyor

"Geleceğin Kuantum Evleri Semineri" serisine başlayan LG, tüketicileri çevre dos ...

Başkan Arısoy Zeytinburnu Millet Bahçesi'ni anlatıyor
  • 13.10.2022 11:47

Başkan Arısoy Zeytinburnu Millet Bahçesi'ni anlatıyor

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, millet bahçesinin bulunduğu alanın 195 ...