maritbet girişmaritbet
L’unica ile her bahçe artık açık hava odası!

L’unica ile her bahçe artık açık hava odası!

“Hayat dışarıda” mottosuyla dış mekân dekorasyonuna özgün tasarımlar kazandıran L’unica, yaşam alanlarının devamı niteliğindeki açık hava odalarında fark oluşturmaya devam ediyor.

Bahçe, balkon, teras gibi açık hava alanlarını en az evler kadar özenle döşemek isteyenler için yepyeni bir tasarıma imza atan L’unica, her biri birbiri ile uyumlu modüler parçalardan oluşan Panama Köşe Oturma Grubu ile dekorasyonda özgün hikâyelerin önünü açıyor.

Özgürlüğün izini süren ve farklı varyasyonlara ev sahipliği yapan L’unica Panama Köşe Oturma Grubu, iç mekân dekorasyonunun dış mekân odalarına taşınmasını sembolize ediyor. Dekorasyonda farklı stil hikâyeleri oluşturmak isteyenleri cezbeden bu köşe oturma grubu, modüler yapısı ve konforu maksimize eden rahatlığıyla öne çıkıyor. Aynı zamanda dayanıklılığıyla da zamansız bir ikona dönüşmeyi başaran L’unica Panama Köşe Oturma Grubu, geniş aileler, kabalalık misafirler, arkadaş buluşmaları ya da kişinin kendiyle baş başa geçireceği sakin bir anı özel kılmak için tüm detayları bir arada sunuyor.

Panama Köşe Oturma Grubu’na, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

  • Etiketler:

Yorum Yaz