maritbet girişmaritbet
Konfor ve şıklığı bahçelere taşıyan tasarımlar!

Konfor ve şıklığı bahçelere taşıyan tasarımlar!

L’unica, imza attığı oturma grubu koleksiyonlarıyla evlerin bir odası haline gelen bahçe, balkon, teras gibi alanlarda yeni yaşam formları yaratıyor.

İddialı ve ezber bozan tasarımlarıyla hem benzersiz dinlenme alanları hem de keyifli anların buluşma noktalarını oluşturan L’unica; Fly, Zuma ve Duo oturma grupları ile üç farklı tarzda üç farklı stil hikâyesi oluşturuyor.

Estetik ve fonksiyonel tasarımlarıyla adından söz ettiren L’unica, açık hava keyfinin en şık ve konforlu eşlikçisine dönüşen koleksiyonlara hayat veriyor. L’unica’nın 2024 koleksiyonunda yer alan yeni Fly, Zuma ve Duo oturma grupları; estetik duruşları, konforlu tasarımları ve dış mekân koşullarına uyumlu materyalleri ile bahçelerde davetkar bir atmosfer yaratmayı başarıyor.

Minimalist tasarım, maksimum konfor

L’unica imzalı yeni Fly Oturma Grubu, incecik hatları ve yumuşak geçişleriyle açık hava stilinde zarafeti referans alıyor. Minimalist bir bakış açısıyla hayat bulan Fly, rahatlığı maksimize ederek dış mekânlardaki konforun merkezi olmayı başarıyor.

Açık havada maskülen tasarımların rüzgârı

Yine bir L’unica tasarımı olan Zuma Oturma Grubu, her bir parçasında özgünlüğün ve kalitenin izlerini taşıyor. Modern ve bir o kadar da iddialı tavır sergileyen Zuma, güçlü duruşu ve maskülen tarzıyla dış mekânda kuralları değiştiriyor. Birinci sınıf işçilik ve göz dolduran detaylarla donatılmış ergonomik tasarımıyla öne çıkan Zuma Oturma Grubu, L’unica’nın 2024 koleksiyonunun en gözde parçaları arasında yerini alıyor.

Doğanın renklerinden ve enerjisinden ilham alan tasarım

2024 yılı koleksiyonunun bir diğer iddialı parçası Duo Oturma Grubu, doğanın renk kartelasından ilham alıyor. Tabiatın enerjisini yansıtan tasarımı ile açık hava buluşmalarının atmosferine güçlü bir etki katan Duo, rahat minderleriyle de konforlu bir oturma alanı sunuyor.

Fly, Zuma ve Duo Oturma Grubu’na L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

  • Etiketler:

Yorum Yaz